Merhaba arkadaşlar elimde componotus kolonisi var ilk zamanlarda her şey iyiydi ancak işciler çıkmaya başladıktan sonra besleme yapmamla beraber garip şeyler yaşanmaya başladı önce 3 işçi çıktıktan sonra besleme yaptım güzelce yediler verdiğim böceği ancak normalde diğer baktığım kolonilerde suya yakın yumurtalar olduğu için çöpü pamuğa yakın tutarlardı. Bunlar yumurtaları tüpün ortasına taşıyıp çöpleri suya yakın tutmaya başladılar. İşçilerden birisi öldü onunda ölüsünü suyun oraya taşıdılar garip olan hala o pamuktan su içmeye devam ediyorlar. Öncelikle görsele aldanmayın normalde outworld yoktu ilk başta başka tüpe geçsinler diye sadece aparat aracıyla tüpten tüpe bağladım ancak ısrarla geçmek istemiyorlar sonrasında yumurtladığı yumurtalarda artık çıkma evresine geldi bende outworld bağlayıp yeni tüpü dışarıya koydum şekerli suyuda tüpün önüne koydum. Mevcut tüp üstünü açık bırakıp outworldde ki tüpü kapattım. Yeni işçiler çıkınca taşırlar mı yoksa kalmaya devam ederler mi, kalırlarsa kraliçe ölür mü benzer konuyu tecrübe eden veya tavsiye vermek isteyen olursa dinlemek isterim.