Karınca

messor382

Yumurta
Üye
İstanbul'da yaşıyorum yaklaşık 4,5 gündür farklı saatlerde, saatlerce karınca arıyorum ancak bulamıyorum. Bu konu aradığım günlerle mi ilgili? Yoksa ben mi yanlış arıyorum,nasıl aramalıyım?Yoksa artık bu hobiyi devam ettirmeyi düşünmüyorum bıktım lütfen yardımcı olur musunuz?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Winnie

Minör
Üye
İstanbul'da yaşıyorum yaklaşık 4,5 gündür farklı saatlerde, saatlerce karınca arıyorum ancak bulamıyorum. Bu konu aradığım günlerle mi ilgili? Yoksa ben mi yanlış arıyorum,nasıl aramalıyım?Yoksa artık bu hobiyi devam ettirmeyi düşünmüyorum bıktım lütfen yardımcı olur musunuz?
Her gün aramak yerine haftada 1-2 kez uçuşu tetikleyecek hava şartları olduğunu düşündüğünüz günlerde arayın.

yücehayvanat

Media
Üye
Bırakmanıza gerek yok ben hobiye başladığım ilk 1,5 yıl boyunca hiç kraliçe bulamadım tamamen araştırma yaptım siz de bunu yapabilirsiniz ayrıca daha kışa bayağı bir vakit var yani hala kraliçe bulabilirsiniz hatta şöyle söyleyeyim ilk kraliçenizi çok yüksek ihtimalle en beklemediğimiz anda bulacaksınız ondan dolayı sabredin zaten bu hobinin büyük bir kısmı sabır ve gözlemden oluşuyor