Yerler, çim tohumunuda çok severlerMessor kolonisi chia tohumu yer mi ??
Tavsiye etmiyorum daha ilaçlanmamış çim tohumu bulamadım.Yerler, çim tohumunuda çok severler
İlk işçiler tohumu kıramayacaktır Tohumları siz kırıp vermelisiniz.Teşekkür ederim. Peki işçiler küçük mesela onlar kuş yemini kıramaz yiyemez gibi geliyor bana bu konu hakkında bilginiz var mı ?
katılıyorum canlı yem yanında dediklerimide verebilirsinizbence messorlara canlı yem olarak besleme yapılmalı majorlarınız cıkana kadar
Selamlar çhia tohumuna bayılıyorlar özellikle nanitikler ayrıca çim tohumu keten haşhaş tohumu verilebilir pişmiş kavurma dana etlerini ince ince lif haline getirip verebilirsin benimkiler bayılarak yiyor fakat çok un kurdu ve canlı yeme gitmiyorlar sonuçta pişmiş et full protein un kurdu ise ıslak nemli ve yağdan oluşuyor bunlar bunu anlayabiliyor yuva içinde tohum var ise beslenme alanına çok çıkmıyorlarsa endişe etme tipik messor davranışı stok bittiğinde zaten çıkıp arayacaklar tohum stoğu yapıyorlarsa bu güzel bir gelişme ayrıca lütfen bizimle koloniniın sayısı ve durumunu da paylaşmayı ihmal etmeMessor kolonisi chia tohumu yer mi ??
Hocam eski konuları hortlatmayalım lütfen.Selamlar çhia tohumuna bayılıyorlar özellikle nanitikler ayrıca çim tohumu keten haşhaş tohumu verilebilir pişmiş kavurma dana etlerini ince ince lif haline getirip verebilirsin benimkiler bayılarak yiyor fakat çok un kurdu ve canlı yeme gitmiyorlar sonuçta pişmiş et full protein un kurdu ise ıslak nemli ve yağdan oluşuyor bunlar bunu anlayabiliyor yuva içinde tohum var ise beslenme alanına çok çıkmıyorlarsa endişe etme tipik messor davranışı stok bittiğinde zaten çıkıp arayacaklar tohum stoğu yapıyorlarsa bu güzel bir gelişme ayrıca lütfen bizimle koloniniın sayısı ve durumunu da paylaşmayı ihmal etme
Yeni olmanızı anlıyorum, ama hem eski konuyu gündeme getiriyorsunuz hem de yanlış yönlendirme yapıyorsunuz. Daha dikkatli olalım.🙂Ona dikkat etmedim ama hala Bilgi bilgidir ve taze olduğunu düşünüyorum sonuçta ben de yeni başladım