Kraliçe ya bir yumurtayı patlatmış yada dışkılamış olabilir. Lekeyi göremedim ama önemli bir şey değil,messorlar genelde bunu yaparlar.Bir haftadır evde yoktum. Karıncam normalde gayet sakindi ama ben geldikten sonra sık sık tüp içinde hareket ettiğini ve huzursuz gibi hareketler sergilediğini fark ettim. Bu sabah karınca tüpüne baktığım zaman solda gözüktüğü gibi bir leke gördüm. Sizce bu nedir, neyin işaretidir?"Ekli dosyayı görüntüle 77056
Messorlarda lekeler oluyor sebebini ben de çözemedim. Bu arada mantar tıpa hava geçirmez. pamukla değiştirmelisiniz.Bir haftadır evde yoktum. Karıncam normalde gayet sakindi ama ben geldikten sonra sık sık tüp içinde hareket ettiğini ve huzursuz gibi hareketler sergilediğini fark ettim. Bu sabah karınca tüpüne baktığım zaman solda gözüktüğü gibi bir leke gördüm. Sizce bu nedir, neyin işaretidir?"Ekli dosyayı görüntüle 77056
Evet hocam engeller. Normalde öyle kullanmıyorum.bir ara benim messorde de vardı. Ne olduğunu bende bilemedim temizledim. Bir de o kapak hava girişini engellemez mi?
Teşekkürler üstadım. Normalde böyle kullanmıyorum.Messorlarda lekeler oluyor sebebini ben de çözemedim. Bu arada mantar tıpa hava geçirmez. pamukla değiştirmelisiniz.