Karınca temel başlangıç kiti

SkySea53

Larva
Üye
outworld ve formikaryuma sonradan geçiyoruz sanırım başlangıçda karıncaları tüpde besleyebilirim ozaman

Evet

Yumurta
Üye
başlangıç için ihtiyacım olan şeyler outworld ve formikaryum sanırım formikaryumu outworlde bağlıyoruz boru yardımı ile sanırım ve tüp falan gerekiyor tabi
Ben yaşam alanı ve beslenme alanını kendim yapacağım.Çok pahalı olmaz.

Vazonax

Pupa
Üye
İki konu oldu karıştı ortalık neyse test tüpü siparis et bakkaldan kokusuz pamuk al bu kadar ilk basta test tüpünde bakacaksın 15 20 isci olunca al bitane helva kutusu felan delik aç test tüpüne göre geçir test tüpünü veya güzel kutular var plastik 5 6 lira bim a101 de olur hep ondan al kuma bile gerek yok görsellik onlar hep ama istiyosan al biraz ince kum dışardan kaynat dök içine ince olacak şekilde tamam transfer aparatı tüpleri agız agıza getir coveri ortaya cek sabit dursun pratik zeka kolay isler bunlar para harcamaya gerek yok

SkySea53

Larva
Üye
İki konu oldu karıştı ortalık neyse test tüpü siparis et bakkaldan kokusuz pamuk al bu kadar ilk basta test tüpünde bakacaksın 15 20 isci olunca al bitane helva kutusu felan delik aç test tüpüne göre geçir test tüpünü veya güzel kutular var plastik 5 6 lira bim a101 de olur hep ondan al kuma bile gerek yok görsellik onlar hep ama istiyosan al biraz ince kum dışardan kaynat dök içine ince olacak şekilde tamam transfer aparatı tüpleri agız agıza getir coveri ortaya cek sabit dursun pratik zeka kolay isler bunlar para harcamaya gerek yok
su ihtiyacını tüpten yapıcaklar ozaman peki işçilerin artması için kraliçe gerekli deyilmi düzgün site bulursam sipariş vericem

Vazonax

Pupa
Üye
Surda uçuşların başlamasına ne kaldı onuda kendin bulursun az sabır bu isin en keyifli kısmı kendi kraliçeni bulmak ben koloni satın almayı ekipman satın almaktan daha gereksiz hatta zararlı görüyorum bir çok insan hayvanlardan çıkar sağlamaya çalışıyor onu yapayım derken zarar veriyor