karınca soru

Mustafa15

Yumurta
Üye
bu hobiye yeniyim bayadır takipteyim ama 1 aydır falan kafaya koydum başlıcam diye ama kraliçe bulamadım ve ant storeden messor st ve bi kaç ürün aldım kraliçe bulunca napmam lazım veya dışarıda nasıl bulabilirim biraz aradım ama bulamadım hiç sehir içinde kaldırımlara bakıyorum ve şehrin dışlarına gidemiyorum maalesef

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
bu hobiye yeniyim bayadır takipteyim ama 1 aydır falan kafaya koydum başlıcam diye ama kraliçe bulamadım ve ant storeden messor st ve bi kaç ürün aldım kraliçe bulunca napmam lazım veya dışarıda nasıl bulabilirim biraz aradım ama bulamadım hiç sehir içinde kaldırımlara bakıyorum ve şehrin dışlarına gidemiyorum maalesef
Şehir içinde şu anda bulma şansınız var hocam messor. Satın alacaksanız da messor kesinlikle öneririm bakması çok kolay ve izlemesi bir o kadar keyifli canlılar. Ne yapmanız gerektiğini de kç kanalında kraliçe buldum şimdi ne yapmalıyım, işçi çıktı şimdi ne yapmalıyım diye devam eden bir seri var onun tamamını izlerseniz hobiye başlayacak bilgi edinirsiniz zaten.

Mustafa15

Yumurta
Üye
pek vaktim yok açıkçası sadece genel parkta yürürken falan dikkatli bakıyorum yerlere bulmak için falan biryere gitmedim maalesef messor st yide aldım Ant Store diye bir yerden aldım yumurtalı kraliçe olduğunu söyledi en geç perşembe elinde olur diye söyledi site hakkında bir bilginiz vamı

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
pek vaktim yok açıkçası sadece genel parkta yürürken falan dikkatli bakıyorum yerlere bulmak için falan biryere gitmedim maalesef messor st yide aldım Ant Store diye bir yerden aldım yumurtalı kraliçe olduğunu söyledi en geç perşembe elinde olur diye söyledi site hakkında bir bilginiz vamı
Güvenilir bir site.

ants123

Minör
Üye
Nerede yaşıyorsunuz?

ants123

Minör
Üye
konyada yaşıyorum
Antalyada olsanız bir kolonimi sahiplendireyim diyecektim. Prenses bulmanın formülü yok, tamamen şans işi. Özellikle yağmurdan hemen sonra ya da bir gün sonra ihtimal yüksek. Bulamazsınız bulamazsınız bir gün bir bakarsınız üstünüze bir prenses konmuş. Zaten bir uçuşa denk gelirseniz aynı çevrede adım başı prenses olur, bakabileceğiniz kadarını almalısınız tabi.

Mustafa15

Yumurta
Üye
biraz heveslendim aslında sadece ilerde daha da fazla tür beslemek istiyorum normalde almayıp sabredecektim ama tüp vs şeyler almak istedim kargo fiyatı da ödemişken messor st de almış bulundum ama tüp aldığım için daha fazla besliyebilirim sahiplendirme vs aramaya devam edeceğim bulmayı ümit ediyorum

anakin

Brachypterous
Yardımsever
Üye
biraz heveslendim aslında sadece ilerde daha da fazla tür beslemek istiyorum normalde almayıp sabredecektim ama tüp vs şeyler almak istedim kargo fiyatı da ödemişken messor st de almış bulundum ama tüp aldığım için daha fazla besliyebilirim sahiplendirme vs aramaya devam edeceğim bulmayı ümit ediyorum
En başta satın almak iyi oluyor hocam çünkü doğadan bulduğun kraliçelerin aldıktan kısa bir süre sonra ölme ihtimali var. Satın alınan kraliçeler hayatta kalmış kraliçeler oluyor genelde.

ants123

Minör
Üye
En başta satın almak iyi oluyor hocam çünkü doğadan bulduğun kraliçelerin aldıktan kısa bir süre sonra ölme ihtimali var. Satın alınan kraliçeler hayatta kalmış kraliçeler oluyor genelde.
Neden öyle düşündünüz? Benim ilk tecrübelerim kendi bulduğum kraliçelerdi. Döllenmiş bir kraliçe uçuş sırasında bir zarar görmediyse durduk yere kolay kolay ölmez. Ölecek olsa uçuş öncesi ana kolonisinde ölür uçuş yapıp döllenemezdi. Mümkün ise kendi bulduğunuz kraliçeleri beslemeniz taraftarıyım.