Karınca Sanatı Güvenilir Mi? Cevap Alamıyorum

Atlasars

Yumurta
Üye
Merhaba, Karınca Sanatı'ndan 800TL'lik bir alışveriş yapmıştım ancak hala elime ulaşmadı. Dolandırıcı olduğunu da düşünmüyorum ancak endişelenmeye başladım, paramın boşa gitmesini istemem. Discord ve Instagramdan da yanıt alamadım. Siz de bu siteden alışveriş yaptıysanız bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

anakin

Süper Koloni
Yardımsever
Forum Delisi
Üye
Merhaba, Karınca Sanatı'ndan 800TL'lik bir alışveriş yapmıştım ancak hala elime ulaşmadı. Dolandırıcı olduğunu da düşünmüyorum ancak endişelenmeye başladım, paramın boşa gitmesini istemem. Discord ve Instagramdan da yanıt alamadım. Siz de bu siteden alışveriş yaptıysanız bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Benim aldığım şeyler 40 gün sonra elime ulaştı ve eksik geldim Eksik olması konusunda yazdım, geri dönüş yaptı ama sonuç olarak para iadesi yapmadı veya ürünü göndermedi.

İlyas16

Media
Üye
Kendisine e-posta üzerinden ulaştım. Birkaç hafta sonra dönüş alamayınca bu sefer Instagram'dan yazdım. "Kargonuzu gelecek hafta göndereceğim." demişti, ben de o haftayı doldurdum. Açıkçası yine de göndereceğini düşünüyorum.

Site sahibi mimarlık fakültesinde okuyor. Malum, oldukça yoğun ve zor bir bölüm olduğu için biraz meşgul olmasına bağlıyorum. Bir de şöyle düşünün; elinde 3 yazıcı olsa bile belki sizin sipariş ettiğiniz modeli basması 8 saat sürüyordur. Üzerine 100-200 sipariş geldiyse, teslimat süresinin uzaması normal olabilir.

CLYENSE

Majör
Yardımsever
Üye
Karınca Sanatı'ndan iki defa alışveriş yaptım. İlk siparişim 2-3 hafta içerisinde elime ulaştı. Ancak son siparişim yaklaşık 2-3 ay sürdü. Ayrıca ilk siparişimde Camponotus sanctus ve canlı yem almıştım. Sanctus diye satılan kraliçeyi göndermemişlerdi. 0_0 Instagram üzerinden kendilerine ulaştığımda durumu çözdüler ve eksik olan kraliçenin gönderimini tekrar sağladılar. Dolandırıcı değiller, ancak kargo süresi gerçekten epey uzun olabiliyor.