Herkese Selamlar Dostlar,
Kendi çapımda geliştirmekte olduğum ve herkesin kullanabileceği bir proje ile Telegram botu tasarlıyorum. Botun amacını şimdilik altfamilya ayrımı yapmak. Ancak ilerleterek nokta atışı olmasada olası cinslere tespit etmek olacak.
Bunun için hali hazırda yardım aldığım kişiler var fakat sizlerinde yorumlarınızı ve önerileriniz merak ediyorum.
Botun bir kaç fotoğrafını koyuyorum.

Önden "Ne gerek var" diyen kitleyi durdurmak adına, bu proje sadece kendi çapımda geliştiridiğim bir projedir. Kesinlikle pazarlama veya reklamlama yapmıyorum.
Görmüş olduğunuz fotoğraflardaki gibi bir bot tasarlamış bulunmaktayım.
Eleştirilere ve önerilere açığım.
Şimdi asıl konu şu, Bu bot Cins tespiti yapabilir mi ?
Biraz düşününce mantıklı geliyor fakat bu oldukça zor.
Şimdilik karakteristik özelliği olan Cinsleri ekleyerek bir test sürümü hazırlayacağım.
Sizlerden isteğim şu
Bana karakteristik özelliği olan cinsleri ve özelliklerini yazar mısınız ?
Örnek olarak
Crematogaster - Üçgen Abdomen
Şimdiden verileen cevapler için teşekkür ediyor ve önerilerinizi bekliyorum.
Kendi çapımda geliştirmekte olduğum ve herkesin kullanabileceği bir proje ile Telegram botu tasarlıyorum. Botun amacını şimdilik altfamilya ayrımı yapmak. Ancak ilerleterek nokta atışı olmasada olası cinslere tespit etmek olacak.
Bunun için hali hazırda yardım aldığım kişiler var fakat sizlerinde yorumlarınızı ve önerileriniz merak ediyorum.
Botun bir kaç fotoğrafını koyuyorum.

Önden "Ne gerek var" diyen kitleyi durdurmak adına, bu proje sadece kendi çapımda geliştiridiğim bir projedir. Kesinlikle pazarlama veya reklamlama yapmıyorum.
Görmüş olduğunuz fotoğraflardaki gibi bir bot tasarlamış bulunmaktayım.
Eleştirilere ve önerilere açığım.
Şimdi asıl konu şu, Bu bot Cins tespiti yapabilir mi ?
Biraz düşününce mantıklı geliyor fakat bu oldukça zor.
Şimdilik karakteristik özelliği olan Cinsleri ekleyerek bir test sürümü hazırlayacağım.
Sizlerden isteğim şu
Bana karakteristik özelliği olan cinsleri ve özelliklerini yazar mısınız ?
Örnek olarak
Crematogaster - Üçgen Abdomen
Şimdiden verileen cevapler için teşekkür ediyor ve önerilerinizi bekliyorum.