Karınca oyunları

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye
Uzun süredir kendi oyun platformu hesaplarımda da 30-40 saat oynadığım karınca oyunları oldu. Ama bir süre oynadıktan sonra fazla bir manası kalmıyor. Önceden bilgisayarım yokken Roblox gibi platformlarda karınca oyunları araştırıyordum. Forumca toplanıp girebileceğimiz online bir karınca oyunu yok mu ya? İşçiler, kraliçeler, majörler olarak her karıncayı tek tek oynayabildiğimiz bir oyun vb.

SasuKe1

Nanitik
Üye
Şahsen Roblox'ta Ant life baya bi oynadım ve tam aradığın tarzda bir oyun ancak şöyle de düşünmek lazım, forumdan kaç kişi gelir ki Roblox oynamaya?

KingCat

Intercaste
Üye
Aslında güzel olurdu hep birlikte oynamak.

SasuKe1

Nanitik
Üye
Yani gelecekler ilk başta Discord'a gelse güzel olur yoksa nerde konuşacağız mesela? Hem Discord'da bu konuyu detaylıca konuşabiliriz.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Antwar.io, kendisi karınca yaşamını ve strateji denen şeyi en iyi harmanlayan oyun. Ciddi anlamda bağımlılık yapıcı ve içerisinde yüzlerce taktik olan bir oyun. Eskiden oturur 2 3 saat oynardım. 70 seviye küsür kasmışlığım bile oldu. Toplasan aktif oyuncu sayısı 10 olan bu oyunu bizler, oyundan arkadaşlarım, oturup saatlerce oynardık. Discord'a gelme şansınız varsa beraber oynayabilir ve size oyundan ve taktiklerden bahsedebilirim. 😊

Oyun eğer xp kasabileceğiniz bir maç istiyorsanız koloni başına 4, xp olmadan öylesine takılmak istiyorum diyorsanız 100'den fazla kişiyle aynı kolonide olup diğer kolonilerdeki aktif oyuncuları öldürdüğünüz bir oyun.

Oyuna bir kraliçe olarak başlıyorsunuz ve haritada yere inecek bir nokta arıyorsunuz. Haritada örümcekler ve bitki kaynakları mevcut. Elinizi hızlı tutmazsanız sizden önce başka kraliçeler oraya yerleşebilir. Oyunda bir işçi üretmek için bir adet örümcek eti ve bitki tohumu gerekiyor. Bir asker yapabilmek için ise 2 örümcek eti ve bir sadece canlı örümceklerden ve kırkayaklardan toplayabileceğiniz mavi besinle yapabilirsiniz. Majör üretebilmek içinse 2 örümcek eti ve 2 mavi besin gerekir. Bu şekilde olabildiğince hızlı büyük bir koloni üreterek diğer kolonilerin yerlerini tespit edip onları öldürüyorsunuz. Şansınız yaver giderse koloniyi öldürdükten sonra kuluçkalarını çalıp doğan karıncaları size çalıştırabiliyorsunuz. Eğer bütün kolonileri öldürmeyi başarırsanız kazanıyorsunuz ve xp geliyor.

Son düzenleme:

SasuKe1

Nanitik
Üye
Antwar.io, kendisi karınca yaşamını ve strateji denen şeyi en iyi harmanlayan oyun. Ciddi anlamda bağımlılık yapıcı ve içerisinde yüzlerce taktik olan bir oyun. Eskiden oturur 2 3 saat oynardım. 70 seviye küsür kasmışlığım bile oldu. Toplasan aktif oyuncu sayısı 10 olan bu oyunu bizler, oyundan arkadaşlarım, oturup saatlerce oynardık. Discord'a gelme şansınız varsa beraber oynayabilir ve size oyundan ve taktiklerden bahsedebilirim. 😊

Oyun eğer xp kasabileceğiniz bir maç istiyorsanız koloni başına 4, xp olmadan öylesine takılmak istiyorum diyorsanız 100'den fazla kişiyle aynı kolonide olup diğer kolonilerdeki aktif oyuncuları öldürdüğünüz bir oyun.

Oyuna bir kraliçe olarak başlıyorsunuz ve haritada yere inecek bir nokta arıyorsunuz. Haritada örümcekler ve bitki kaynakları mevcut. Elinizi hızlı tutmazsanız sizden önce başka kraliçeler oraya yerleşebilir. Oyunda bir işçi üretmek için bir adet örümcek eti ve bitki tohumu gerekiyor. Bir asker yapabilmek için ise 2 örümcek eti ve bir sadece canlı örümceklerden ve kırkayaklardan toplayabileceğiniz mavi besinle yapabilirsiniz. Majör üretebilmek içinse 2 örümcek eti ve 2 mavi besin gerekir. Bu şekilde olabildiğince hızlı büyük bir koloni üreterek diğer kolonilerin yerlerini tespit edip onları öldürüyorsunuz. Şansınız yaver giderse koloniyi öldürdükten sonra kuluçkalarını çalıp doğan karıncaları size çalıştırabiliyorsunuz. Eğer bütün kolonileri öldürmeyi başarırsanız kazanıyorsunuz ve xp geliyor.
Niye hiç discord'da bahsetmediniz hocam oynardık birlikte :D

zagor

Yumurta
Üye
Uzun süredir kendi oyun platformu hesaplarımda da 30-40 saat oynadığım karınca oyunları oldu. Ama bir süre oynadıktan sonra fazla bir manası kalmıyor. Önceden bilgisayarım yokken Roblox gibi platformlarda karınca oyunları araştırıyordum. Forumca toplanıp girebileceğimiz online bir karınca oyunu yok mu ya? İşçiler, kraliçeler, majörler olarak her karıncayı tek tek oynayabildiğimiz bir oyun vb.
Play store da the ants diye bi oyun var 2021 den beri oynuyorum kendi garnizonu filan olusturabiliyorsun
Asker
Atıcı
Taşıyıcı birlikler filan var
Yuvanın seviyesini artırıp aynı zamanda malzeme kasıp gelişmeye çalışıyorsun
Oyunda 1000 den fazla sunucu var her birinde ayrı savaş ve insanlar oluyo
Fakat gelişim cok zor,yuvamı full level yapmam 2 yıl aldı
Oyunda etkinlik filanda oluyo
yumurta filanda açabiliyorsun özel karınca filan alabiliyorsun
seni sarar mı bilmem ama güzel oyun

Fakat mobil oyun
Pc ye yükleniyor olabilir belki

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Şu an laptopum yanımda değil, eve geçtiğim zaman haber veririm. 😊
Olur, güzel bir oyun gibi görünüyor. Eğer oynayacaksak ne zaman? 😍😍😊

Düşünsenize bütün forum geliyo çok iyi olurdu.

KingCat

Intercaste
Üye
Şu an laptopum yanımda değil, eve geçtiğim zaman haber veririm. 😊
Oyunu bir deneyeyim dedim kraliçe açlıktan öldü 🤣 ama güzel oyun ben yeni yeni anlamaya başladım :)
Ben bi yuvaya girdim orada pupalar buldum 4 nanitik işçim oldu. :D

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Oyunu bir deneyeyim dedim kraliçe açlıktan öldü 🤣 ama güzel oyun ben yeni yeni anlamaya başladım :)
Ben bi yuvaya girdim orada pupalar buldum 4 nanitik işçim oldu. :D
Belki oyununun oynanışına vs. dair bir rehber bile hazırlayabilirim 😂

KingCat

Intercaste
Üye
Belki oyununun oynanışına vs. dair bir rehber bile hazırlayabilirim 😂
Olabilir 🤣 🤣. Ben oyunu yavaş yavaş anladım bir göz attım. İlk baştaki pupalar dışında hiç işçim olmadı 🤣🤣.

Chaprix

Majör
Deneyimli Hobici
Üye

Hocam siz söyleyince hatırladım. Hobiye ara vermeden önce benimde baya bağımlısı olduğum bir oyundu. Bunu az buz hatırlıyordum ama daha iyisi çıktı mı diye merak etmiştim bir yandan. Bence bu tür oyunların meraklısı olarak konu altındaki herkes toplanıp sunucularda mapin hakimi olabiliriz.

Play store da the ants diye bi oyun var 2021 den beri oynuyorum kendi garnizonu filan olusturabiliyorsun
Asker
Atıcı
Taşıyıcı birlikler filan var
Yuvanın seviyesini artırıp aynı zamanda malzeme kasıp gelişmeye çalışıyorsun
Oyunda 1000 den fazla sunucu var her birinde ayrı savaş ve insanlar oluyo
Fakat gelişim cok zor,yuvamı full level yapmam 2 yıl aldı
Oyunda etkinlik filanda oluyo
yumurta filanda açabiliyorsun özel karınca filan alabiliyorsun
seni sarar mı bilmem ama güzel oyun

Fakat mobil oyun
Pc ye yükleniyor olabilir belki
Bunu da 4-5 yıl önce çok ama çok fazla oynamışlığım var. Hatta oyundan arkadaş edinip sunucuda Türk klanı kurmuştuk... O oyuna dair güzel anılarım var. Benim bahsettiğim daha çok simülasyon odaklıydı ama bu oyunda da cidden belli bir süre güzel bir seviyede oynayabiliriz.

Konunun devamını discorddan konuşsak iyi olur. Discorda yasak geldiğinden beri kendi hesabımla giremiyorum ama sanırım yeni hesap açma zamanı geldi.

KingCat

Intercaste
Üye
Hocam siz söyleyince hatırladım. Hobiye ara vermeden önce benimde baya bağımlısı olduğum bir oyundu. Bunu az buz hatırlıyordum ama daha iyisi çıktı mı diye merak etmiştim bir yandan. Bence bu tür oyunların meraklısı olarak konu altındaki herkes toplanıp sunucularda mapin hakimi olabiliriz.

Bunu da 4-5 yıl önce çok ama çok fazla oynamışlığım var. Hatta oyundan arkadaş edinip sunucuda Türk klanı kurmuştuk... O oyuna dair güzel anılarım var. Benim bahsettiğim daha çok simülasyon odaklıydı ama bu oyunda da cidden belli bir süre güzel bir seviyede oynayabiliriz.

Konunun devamını discorddan konuşsak iyi olur. Discorda yasak geldiğinden beri kendi hesabımla giremiyorum ama sanırım yeni hesap açma zamanı geldi.
Ben antwar.io'yu beğendim bence bunu oynayabiliriz.

el4nce

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye

Maalesef Developerı başka bir oyundan, ki o oyunu da deli gibi oynamışımdır 90 seviyelere kadar, para kazanınca bu oyunu biraz saldı. Asit karınca kastı vesaire eklendi pek yeni bir gelişme olmadı. Yakın zamanda eğlenceli bir rehber hazırlayacağım :D