1 ay önce Messor kolonimin ilk işçileri çıkmıştı. Toplam 15 işci vardı ama şimdi 8 tanesi öldü. Neden oluyor? Ne yapmalıyım?
Nanitiklerin ömrü kısa olduğundan yaşam süresi bitmiştir.1 ay önce Messor kolonimin ilk işçileri çıkmıştı. Toplam 15 işci vardı ama şimdi 8 tanesi öldü. Neden oluyor? Ne yapmalıyım?
1 ay kadar kısa değil diye biliyorum nanitik ömürleri ortalama 5 aydı galibaNanitiklerin ömrü kısa olduğundan yaşam süresi bitmiştir.
1 ila 3 ay arasında yaşıyorlar diye biliyorum ben.Bilgisi olan başka birisi varsa yardımcı olabilir mi?1 ay kadar kısa değil diye biliyorum nanitik ömürleri ortalama 5 aydı galiba
1 ay değil diye biliyorum tabiki değişebilir ama bence mite gibi bir sorun oldu1 ila 3 ay arasında yaşıyorlar diye biliyorum ben.Bilgisi olan başka birisi varsa yardımcı olabilir mi?
Acaba karıncalara baktığınız odada oda kokusu gibi kokular kullanıyor musunuz?Belki oda kokusu karıncalara zarar vermiş olabilir.1 ay önce Messor kolonimin ilk işçileri çıkmıştı. Toplam 15 işci vardı ama şimdi 8 tanesi öldü. Neden oluyor? Ne yapmalıyım?