Öncelikle şuan uçuşlar var aramanız en iyisi. Bulabileceğiniz yerler ise genellikle parklar, bahçeler, piknik alanları, yol kenarları vb. Yerler olur. Bulamazsanız alabilirsiniz.Karınca hobisine yeniden dönmek istiyorum 2 defa yaptım karıncaları kaybettin yeniden başlamak istiyorum nerden bulabilirim yada alsam mı ?
Messor uçuşlarının tam sırası hocam. Kendileri sesece tohum verseniz bir de suyuna dikkat etseniz kendi kendi yaşaybilen bir tür olduğu için bence satın almak b planınız olsun. Şu sıralar her yerde bulabilirsiniz ama doğal bir alana gittiğinizde %95 falan bir messorla karşılaşırsınız.Karınca hobisine yeniden dönmek istiyorum 2 defa yaptım karıncaları kaybettin yeniden başlamak istiyorum nerden bulabilirim yada alsam mı ?
ben geçen uçuşta 10 tane messor buldum biraz ararsanız tam mevsimi zaten kaldırım kenarlarında bulabilirsiniz birde 15 derece ve üstü havalarda arayışa çıkın nütfen iyi hobiler.Karınca hobisine yeniden dönmek istiyorum 2 defa yaptım karıncaları kaybettin yeniden başlamak istiyorum nerden bulabilirim yada alsam mı ?
uçuşlar başladı şuan etrafa bakarsan kesinlikle görürsün başarılarKarınca hobisine yeniden dönmek istiyorum 2 defa yaptım karıncaları kaybettin yeniden başlamak istiyorum nerden bulabilirim yada alsam mı ?