KARINCA NE BESLİYEYİM NEREDEN BULACAĞIM

MUSAB

Yumurta
Üye
Ben karınca fobisine yeni başlıyorum hangi türleri beslemeliyim ve acaba nereden bulabilirim veya alabilirim

Gazinocu

Yumurta
Üye
Başlangıç için messor ve camponotus iyidir çok zorlanmazsın. Nereden bulacağın konusunda da dışarıda , ormanlık alanlara yakın tenis kortu , beton futbol sahası, voleybol sahası , kaldırımın kenarlarında (yani anlayacağın düz alanlarda görmen kolay olur). Bahar ayındayız ve uçuşlar hala daha var. Sana tavsiyem satın alma kendin bul çünkü emek vermek daha zevkli hale getiriyor. Mesela ben okuldan çıktığımda uçuşa denk geldim 2 tane kraliçe buldum. Şans işi bulmak ama bulursun bir şekilde. Havanın rüzgarsız , yağmurdan sonra güneş açmış olması bulmanın en muhtemel olduğu zamandır.
-İyi Hobiler

kroxsy

Yumurta
Üye
almak istersen sahibinden.com da bile var ama para vermek istemiyorum dersen doğada arayabilirsin ılıman havalarda rüzgarsız bir günde yollarda park yakınindaki kaldırimlarda gibi birçok yerde bulabilirsin

Nazdravia

Yumurta
İlklerden
Üye
Ben karınca fobisine yeni başlıyorum hangi türleri beslemeliyim ve acaba nereden bulabilirim veya alabilirim
Almanı tavsiye etmem çünkü hem yaz yeni geldi uçuşlar yoğun hem de bence hobinin en güzel kısmı kraliçe aramak ve bulmak. Her yerde bulabilirsin aslında. Ormanlık, tarla alanlar ihtimalini arttırır muhtemelen. Ama şans işi biraz aylarca her yerde ararsın bulamazsın bir gün otururken eline konar 😀. Sabırlı olursan aramak daha zevli bence

kroxsy

Yumurta
Üye
Almanı tavsiye etmem çünkü hem yaz yeni geldi uçuşlar yoğun hem de bence hobinin en güzel kısmı kraliçe aramak ve bulmak. Her yerde bulabilirsin aslında. Ormanlık, tarla alanlar ihtimalini arttırır muhtemelen. Ama şans işi biraz aylarca her yerde ararsın bulamazsın bir gün otururken eline konar 😀. Sabırlı olursan aramak daha zevli