Eğer oda 25 derece ve üstü olursa işçi nin ölmesi gerekir eğer ölmediyse Prenolepis nitens olmayabilir.oda genelde +24 derece
Aylar önce açtığım bir Forum’da bu tür çözüm olarak işaretlenmişti. Onları soğuk nereye koyabilirim bilmiyorum buzdolabı çok soğuk, oda ortalama 20° civarında hani 18°’nin altı nereyi bulabilirim bilmiyorum.Eğer oda 25 derece ve üstü olursa işçi nin ölmesi gerekir eğer ölmediyse Prenolepis nitens olmayabilir.
Canlılar zaten yaz uykusunda ve sıcaklıklar (konumunuza bağlı olarak değişebilir) düşmeye başladı ve yaz mevsiminde değil sayılırız, aestivasion da diyapoza benzer şekilde çalışıyordur diye düşünüyorum, yakında koloni yaz uykusundan çıkar ve kraliçe yumurtlamaya başlar, eğer şuanda sıcaklığı yapay olarak düşürürseniz bu birşey ifade etmez büyük ihtimalle, yapabileceğiniz en iyi şey beklemek.Aylar önce açtığım bir Forum’da bu tür çözüm olarak işaretlenmişti. Onları soğuk nereye koyabilirim bilmiyorum buzdolabı çok soğuk, oda ortalama 20° civarında hani 18°’nin altı nereyi bulabilirim bilmiyorum.
Tamamdır teşekkürlerCanlılar zaten yaz uykusunda ve sıcaklıklar (konumunuza bağlı olarak değişebilir) düşmeye başladı ve yaz mevsiminde değil sayılırız, aestivasion da diyapoza benzer şekilde çalışıyordur diye düşünüyorum, yakında koloni yaz uykusundan çıkar ve kraliçe yumurtlamaya başlar, eğer şuanda sıcaklığı yapay olarak düşürürseniz bu birşey ifade etmez büyük ihtimalle, yapabileceğiniz en iyi şey beklemek.