Tapinoma derdim ama açı biraz yanıltıcı. Özellikle yandan ve farklı açılardan fotoğraf çekmeniz iyi olur.
Lasius sanırımBu daha net çekebildiğim fotoğraflar ve tüp yaklaşık olarak 1,5 cm çapında
Teşekkür ederim bilgi içinLasius sanırım
Abdomenine baktığınızda gümüşümsü bir renk varsa eğer Lasius kraliçesidir. Biraz yakından incelerseniz fark edersiniz parlaklığı.Bu daha net çekebildiğim fotoğraflar ve tüp yaklaşık olarak 1,5 cm çapında
Nylanderia kraliçesi olduğunu düşünüyorum.Bu daha net çekebildiğim fotoğraflar ve tüp yaklaşık olarak 1,5 cm çapında
Yapay zeka pek doğru yanıt vermiyor. Hocam hep üstten çekmişsiniz. Kraliçeyi yan tarafında da çekseniz netleşir. Bu fotoğraftan en azından ben 3 farklı cinse benzetebiliyorum.Bulduğum karıncadan yeni ve daha net kareler çektim şimdi ne düşünüyorsunuz. Gemini yapay zekaya sorduğumda lasius olabileceğini söylerken, Claude yapay zekaya sorduğumda ise componotus ya da formica türü olabileceğini söyledi sizce ne olabilir bu tür
Tüpte olduğu ve yumurtlama döneminde olduğu için çok rahatsız edemiyorum fakat sanki biraz daha tapinoma erraticum türüne benzettimYapay zeka pek doğru yanıt vermiyor. Hocam hep üstten çekmişsiniz. Kraliçeyi yan tarafında da çekseniz netleşir. Bu fotoğraftan en azından ben 3 farklı cinse benzetebiliyorum.
Lasius kraliçesi. Yapay zeka tür bilme konusunda çok kötü. doğru bilse bile sağlam kanıtlara dayanmıyor sallıyor.Bulduğum karıncadan yeni ve daha net kareler çektim şimdi ne düşünüyorsunuz. Gemini yapay zekaya sorduğumda lasius olabileceğini söylerken, Claude yapay zekaya sorduğumda ise componotus ya da formica türü olabileceğini söyledi sizce ne olabilir bu tür
Olabilir. Dediğim gibi ben bu fotoğraftan net bir tahmin yapmanın doğru olmadığını düşünüyorum, en azından kendi adıma.Tüpte olduğu ve yumurtlama döneminde olduğu için çok rahatsız edemiyorum fakat sanki biraz daha tapinoma erraticum türüne benzettim