Karınca hobisi için ekipmanlar

ardaacar25

Pupa
Üye
Herkese selamlar. Uzun bir aradan sonra karınca hobisine geri dönüyorum ancak Tuğkan abinin kullandığı pleksi outworld kaplarından bulamadım. Bu kapları nereden temin edebilirim?

Ayrıca estetik bir kurulum için şeffaf su terazisi hortumu kullanmak istiyorum. Standart 16 mm x 16 cm tüp kullanıyorum. Bu tüpe tam oturacak hortumun çap ölçüsü ne olmalıdır? Ek olarak, modüler bağlantılar yapabilmem için bu hortumun içine sıkıca geçebilecek bir alt boy hortumun ölçüleri ne olmalıdır?

Ardakarl

Larva
Üye
Hoş bir görüntü istiyorsanız test tüpü tıpaları var çıkışlı olan. Çıkış kısmı 8x10 hortuma uyuyor.

Ekli dosyalar

• deney-tup-kapagi-tipa-12-mm-tup-icin-kanatli-50-adet-fiyat.jpg
    deney-tup-kapagi-tipa-12-mm-tup-icin-kanatli-50-adet-fiyat.jpg
    22.3 KB · Görüntüleme: 13
  • Screenshot_20260307_062559_Google.jpg
    Screenshot_20260307_062559_Google.jpg
    122.8 KB · Görüntüleme: 13

General_Elyq

Pupa
Üye
Herkese selamlar. Uzun bir aradan sonra karınca hobisine geri dönüyorum ancak Tuğkan abinin kullandığı pleksi outworld kaplarından bulamadım. Bu kapları nereden temin edebilirim?

Ayrıca estetik bir kurulum için şeffaf su terazisi hortumu kullanmak istiyorum. Standart 16 mm x 16 cm tüp kullanıyorum. Bu tüpe tam oturacak hortumun çap ölçüsü ne olmalıdır? Ek olarak, modüler bağlantılar yapabilmem için bu hortumun içine sıkıca geçebilecek bir alt boy hortumun ölçüleri ne olmalıdır?
Öncelik olarak tekrardan hoş geldin! Arda'nın dediği gibi tıpa kullanabilirsin.

Ardakarl

Larva
Üye

Pleksi kaplara gelirsek genelde internet üzerinden karınca malzemeleri satan yerlerden alınıyor.Ama bazı arkadaşların zücaciyeci gibi yerlerden aldıklarını gördüm.Bu gibi yerlerden alabilirsiniz.
Test tüpü tıpasında dikkat etmeniz gereken konu aynı boyutta yanı 16mm almanız. İnternette laboratuvar satış yerlerinde tıpalar sadece tüpü kapatmak için alındığı için kapalı oluyor. Bazı araç gereçler ile açılabiliyor ama size önerim karınca malzemeleri satan yerlerdeki hortum çıkışlı olanını almanız. Keyifli hobiler

ardaacar25

Pupa
Üye
@Ardakarl, @General_Elyq, cevaplarınız için teşekkürler. Züccaciye ve benzeri yerlere baktım fakat çevremde o tarz kap satan yoktu. İnternette dahi bulamadım. Satın aldığınız site varsa özelden gönderebilir misiniz?