Teşekkür ederim. Yeni bulmuştum artık iki hafta bekleyeceğim.Açlıktan olduğunu sanmıyorum, sonbahardan beri beslemediğim kraliçelerim bile hala yaşıyor. Vücut bütünlüğü de tam gibi yalnız ön bacaklarından bir gözükmüyor kopuksa bir şey diyemem hiç yaralı kraliçe deneyimlemedim. Sağlam ise eğer çok açıp baktıysanız strese girmiş olabilir. Kapatıp kendi haline bırakın.Yaralı değilse bir şey olacağını zannetmiyorum şayet deneyimle gördüm ki gayet dayanıklı hayvanlar kraliçeler. Yeni bulduysanız 2 haftaya yakın açmayın yumurtlayınca bakarsınız.
Kraliçeler enerji tasarrufu için nerdeyse hiç hareket etmezler bir anormallik yok canlıda.Ekli dosyayı görüntüle 74696Tüpü yanlış mı hazırladım bilmiyorum ama kraliçe pamuğun orda kaldı ve hiç hareket etmiyor, sebebi nedir?
Tüpün ucundaki pamuğu daha dipe ittirip alanı daraltırsanız kraliçe kendini daha güvende hissedecektir. Hareketsiz olması normal.Ekli dosyayı görüntüle 74696Tüpü yanlış mı hazırladım bilmiyorum ama kraliçe pamuğun orda kaldı ve hiç hareket etmiyor, sebebi nedir?