Karınca günlüğüm

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Gayet güzel görünüyorlar. Sahiplendirmeyi biraz daha yaparsan günlük tutacak kraliçe kalmayacak he:D

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Zaten sadece birer türden koloni tutuyorum elimde artık sahiplendirmeyi yapmam tabi yine elimde bir sürü koloni olmaz ise.

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Bu arada nemlendirme yerine giden telde delik vardı karınca kaçtı bende silikonladım firimaya bildirim hediye gönderecekler.😋

bu arda yanlış isim yazmışım pisiko sahiplendirildi

Son düzenleme:

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Çok güzel gözüküyor. Ben maalesef planktonun kolonisini batırdım, 14 işçiden 5 kaldı ama şu anlık durumları iyi gibi, yumurtaları da bolca var.

RüzgarDeveci07

Nanitik
Üye
Teşekkürler. ölümler neyden kaynaklı öğrenebildinmi

Mertali

Asker
Yardımsever
İlklerden
Deneyimli Hobici
Üye
Teşekkürler. ölümler neyden kaynaklı öğrenebildinmi
Aresle baya konuştuk, sağolsun çok yardımı oldu. Protein zehirlenmesi olduğunu söyledi. Geldikleri 3 gün boyunda her gün besleme yapmıştım, birde kendiliğinden ölen bir morio kurdunu vermiştim. Benim niyetim hızlıca koloniyi büyütmekti ama maalesef hızlıca küçülttüm.

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Aresle baya konuştuk, sağolsun çok yardımı oldu. Protein zehirlenmesi olduğunu söyledi. Geldikleri 3 gün boyunda her gün besleme yapmıştım, birde kendiliğinden ölen bir morio kurdunu vermiştim. Benim niyetim hızlıca koloniyi büyütmekti ama maalesef hızlıca küçülttüm.
Tam anlamıyla protein zehirlenmesi değilde. Neden öldüğünü bilmediğimiz bir kurdu verdiğimiz için ölme ihtimallerinin daha yüksek olduğunu söyledim. Tabi diğerini de söyledim ek olarak. Eh bazen böyle hatalar oluyor. Zararın neresinden dönsek kardır

Umudu

Nanitik
Yardımsever
Üye
Tam anlamıyla protein zehirlenmesi değilde. Neden öldüğünü bilmediğimiz bir kurdu verdiğimiz için ölme ihtimallerinin daha yüksek olduğunu söyledim. Tabi diğerini de söyledim ek olarak. Eh bazen böyle hatalar oluyor. Zararın neresinden dönsek kardır
Her gün protein vermek sıkıntıya yol açabilir mi yani?

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Üye
Her gün protein vermek sıkıntıya yol açabilir mi yani?
Fazla fazla protein ve protein değeri çok çok yüksek besinler vermek sokabiliyormuş. Ayrıca ciddi oranda kolonideki işçilerin yaşam süresinde eksilmelere yol açıyormuş.