Hayvan çok genel bir tabir. Bir evcil hayvanda ne olsun istersiniz yazarsanız size uygun olanları öneririz.Arkadaşlar Türkiye’de rahat şekilde bulup bakabileceğim hayvanları yazar mısınız lütfen?
Egzotik canlılarHayvan çok genel bir tabir. Bir evcil hayvanda ne olsun istersiniz yazarsanız size uygun olanları öneririz.
Mantisi nerden bulabilirim bakımı nasılMantis, Jumping Spider
Hocam egzotik canlılar kategorisi burada bizim size öneri verebilmemiz için çok geniş. Örneğin "elime alım sevrbileceğim bir sürüngen istiyorum", "avlamasını gözlemleyebileceğim bir böcek istiyorum", "renkleriyle öne çıkan bir örümcek istiyorum" tarzında bu kafar spesifik olmasa da en azından aradığınız yarzı belirten bir cümle, kriter söylerseniz bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.Egzotik canlılar
Yardımcı olacaktır: Termit de beslenebilir. Ben siz hayvan dediğinizde böcek olarak düşündüm. Genel bir tabir kullanmışsınız.Egzotik canlılar
Mantisi nerden bulabilirim bakımı nasıl
karincaciftligim.com
Elimle seveceğim bir sürüngenHocam egzotik canlılar kategorisi burada bizim size öneri verebilmemiz için çok geniş. Örneğin "elime alım sevrbileceğim bir sürüngen istiyorum", "avlamasını gözlemleyebileceğim bir böcek istiyorum", "renkleriyle öne çıkan bir örümcek istiyorum" tarzında bu kafar spesifik olmasa da en azından aradığınız yarzı belirten bir cümle, kriter söylerseniz bildiğimiz kadarıyla yardımcı oluruz.
Teşekkürler mantise bir bakacağımYardımcı olacaktır: Termit de beslenebilir. Ben siz hayvan dediğinizde böcek olarak düşündüm. Genel bir tabir kullanmışsınız.
Genel Mantis Bakım Rehberi
Merhaba arkadaşlar, Bugün Tuğkan abinin isteği üzerine genel mantis bakımını bir kaç başlık altında anlatacağım.😎 Genel bilgi: Mantisler kutuplar harici bütün Dünya’da görülen canlılardır. Neredeyse 30 farklı familyaya ve 2500 civarı türe sahiplerdir. Anadolu’da kapsamlı bir araştırma...karincaciftligim.com