Karınca davranışları

TerminatörMajor

Yumurta
Üye
Un kurdu beslemesi yapmıştım. 2 saat önce bakmak için outworld’ü açtığım da un kurdunu ballı suyun içine taşıdıklarını gördüm. Üstüne ışık girmemesi için koyduğum örtüyü açar açmaz kraliçenin de olaya dahil olduğunu fark ettim. Işığı görür görmez geri deney tüpüne intikal etti. Bu davranışın sebebi nedir? IMG_4205.jpeg

Ekli dosyalar

• IMG_4207.jpeg
    IMG_4207.jpeg
    42.9 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_4209.jpeg
    IMG_4209.jpeg
    43.1 KB · Görüntüleme: 4

Winnie

Media
Üye
Un kurdu beslemesi yapmıştım. 2 saat önce bakmak için outworld’ü açtığım da un kurdunu ballı suyun içine taşıdıklarını gördüm. Üstüne ışık girmemesi için koyduğum örtüyü açar açmaz kraliçenin de olaya dahil olduğunu fark ettim. Işığı görür görmez geri deney tüpüne intikal etti. Bu davranışın sebebi nedir? Ekli dosyayı görüntüle 86654
Hocam, un kurdunu yumuşatmak için ballı suyun içine bırakmış olabilirler. Kraliçe, outworld ışıksız olunca kendini dışarıda güvende hissetmiş olabilir. Örtüyü çekince ışık vurduğu için tüpe kaçmıştır.

Buğra_UnLucy

Media
Üye
Un kurdu beslemesi yapmıştım. 2 saat önce bakmak için outworld’ü açtığım da un kurdunu ballı suyun içine taşıdıklarını gördüm. Üstüne ışık girmemesi için koyduğum örtüyü açar açmaz kraliçenin de olaya dahil olduğunu fark ettim. Işığı görür görmez geri deney tüpüne intikal etti. Bu davranışın sebebi nedir? Ekli dosyayı görüntüle 86654
Tüp içerisindeki yaşam alanları çok küçük gibi gözüküyor. Bu durum kraliçenin bu şekilde hareket etmesinde etken olmuş olabilir. Şekerli suyun üstünü kapatmak veya un kurdunu güvenli bir yere taşımak için hareket ettirmiş olabilirler.
Eğer tüpünüz yoksa bu tüpü suyu daha az şekilde kurup aktif tüpün yanına cover lı şekilde koyun eskisinden cover ı çıkarın kraliçe kendiliğinden geçecektir.