Şuan elimde 4 farklı koloni var ve artık daha zor daha zevkli cinsler istiyorum ne önerebilirsiniz?
Cataglyphis olabilir. Ben bakmadım fakat bakanlar çok zevkli bir tür olduğunu söylüyor.Şuan elimde 4 farklı koloni var ve artık daha zor daha zevkli cinsler istiyorum ne önerebilirsiniz?
cremategaster iyidir ve eğer temin edebilirseniz camponotus CAO2 çok seviyorum ben her ne kadar zor olmasa daŞuan elimde 4 farklı koloni var ve artık daha zor daha zevkli cinsler istiyorum ne önerebilirsiniz?
örnek olarak ne olabilirBelirli bir cins vermeyeyim ama polijinik cinsleri beslemenizi öneririm. Hızlı bir üretim söz konusudur genelde, bir süre sonra başa çıkmanız zorlaşır ve yiyeceğe ilgi çok yüksektir genel anlamda.
cremategaster iyidir ve eğer temin edebilirseniz camponotus CAO2 çok seviyorum ben her ne kadar zor olmasa da
Büyük türler benim genel olarak hoşuma gidiyor çünkü onları daha iyi gözlemleyebiliyorum. Küçük türlerin tam ayrıntılarının uzaktan bakınca belli olmaması hoşuma gitmiyor ve camponotus CAO2 türünün hafif sarımsı ve şeffaf olması ayrıca hoşuma gidiyor cremaları da siz zor bir tür istediğiniz için yazdım.peki neden seviyorsun hangi açıdan