Karınca boost.

Ozixsi1987

Larva
Üye
Şu anda bende 2 işçili Solenopsis fugax kolonisi var. Bu koloniye boost atmak için ne vermem gerekiyor? Şu anda diyet listelerinde un kurdu ve şekerli su var. Bunun yanında daha fazla protein almaları için ne verebilirim? Bir de Messor kraliçem var, yumurtaları mevcut. Onu da besliyorum çünkü geçen sene bulmuştum ve kış uykusuna yatırmıştım. Onu da boostlamak için ne verebilirim? Yardım ederseniz sevinirim.

yagizhan

Yumurta
Üye
buffalo kurtlarındaki protein seviyesi çok iyi onun dışında tartara da verebilirsin

WradSX

Pupa
Üye
Hocam protein ve şeker ihtiyaçlarını vermişsiniz. Ekstra olarak buffalo verebilirsiniz ama aileniz izin vermiyor. Un kurdu ve şekerli su onların işini görecektir, zaten küçük tür olduğu için hemen gelişirler.

Omewfaruk55

Nanitik
Üye
Hocam hiçbiri bende yok ayrıca buffalo kurdu ile tartara almama ailem izin vermez. Buffalo kurdu çok büyük tartara da böcek olduğu için izin vermezler.
Buffalo kurdu un kurdundan daha küçük , eğer un kurdu verdiğinizde yiyorlarsa ekstra bir şey yapmanıza gerek yok , protein ağırlıklı besleyin un kurdunu yediklerinde yeniden verin ara sıra haşlanmış yumurta vs verebilirsiniz dediğim gibi un kurdunu yiyorlarsa vermeye devam edin , yediklerinde yenisini ekleyin zaten fugax hızlı gelişen bir tür.