Resim ekler misiniz? Solenopsis olduğuna emin olalım hem de arka bacağına bakarız.Daha demin yemek yerken halının üstünde tahminimce Solenopsis cinsi bir kraliçe gördüm hemen test tüpüne koydum ama arka bacağı çalışmıyor gibi yürürken bi anda düşüyor.
Bu tür hakkında bilgi verir misiniz?
Telefon kalitesinden dolayı net görünmüyor ama Karın kısmı hafif içe gömülmüş veya bacakların arasına sıkışmış gibi görünüyorResim ekler misiniz. Solenopsis olduğuna emin olalım hem de arka bacağına bakarız.
Trichomyrmex cinsiBuda fotoğrafları
Telefon kalitesinden dolayı net görünmüyor ama Karın kısmı hafif içe gömülmüş veya bacakların arasına sıkışmış gibi görünüyor
Hayır, değilTrichomyrmex cinsi
Alırken bi kaza yaşadınızmíMinik dostumuz iyileşmeye başladı yürüyor
Hayır, değil
Rengini çözemedim rengi kırmızımsıysa trichomyrmextirMinik dostumuz iyileşmeye başladı yürüyor
Hayır, değil
Daha net fotoğraf atabilir misin?Alırken bir kaza yaşamadım ve türü Ekli dosyayı görüntüle 71403Solenopsis
Türünü biliyorum Solenopsis bu tür hakkında bilgi istiyorum.
karincaciftligim.com
Solenopsis değil bu.Buda fotoğrafları
Telefon kalitesinden dolayı net görünmüyor ama Karın kısmı hafif içe gömülmüş veya bacakların arasına sıkışmış gibi görünüyor
Bencede ama fotoğraftan okadar bişey anlayamadım solenopsiste olabilirSolenopsis değil bu.
Boyutu fenotipi uymuyor biraz yakından bi fotoğraf olsa ne olduğı belli olur.Bencede ama fotoğraftan okadar bişey anlayamadım solenopsiste olabilir
Hocam madem biliyorsunuz neden soruyorsunuz?Minik dostumuz iyileşmeye başladı yürüyor
Hayır, değil
Bu solenopsis.
Kanka, Solenopsis olduğunu bilmen yeterli bence. Tür tespiti için çok detaylı fotoğraflar gerekiyor, tabii makro lensin varsa o ayrı.
Maalesefmakro lens ile daha net çeker misiniz bu açıdan birşey söylemek zor