Karınca besleme ve sosyal medya işleri

apollon

Yumurta
Üye
Merhaba, sosyal medyada karıncalarımı tanıtıp "Gün 1", "Gün 2" şeklinde gelişimlerini paylaşmayı düşünüyorum. Bu tamamen hobi amaçlı olacak. Evde karınca beslemek ve bu içerikleri sosyal medyada paylaşmak yasal mı, herhangi bir suç veya sakıncası var mı?

Mikrox

Media
Yardımsever
Üye
Merhaba, sosyal medyada karıncalarımı tanıtıp "Gün 1", "Gün 2" şeklinde gelişimlerini paylaşmayı düşünüyorum. Bu tamamen hobi amaçlı olacak. Evde karınca beslemek ve bu içerikleri sosyal medyada paylaşmak yasal mı, herhangi bir suç veya sakıncası var mı?
Normal şartlarda karınca beslenmesinin yasallık durumu yok ama bu işi yapan onlarca hesap var. Sizlerde açtığınızda bir sorun olacağını sanmıyorum. Bu tarz durumlarda başınız çok ağrımaz. Yoksa devlet bu formuda basıp tüm kullanıcılara ceza yazmayı bilir ama bu tarz durumlara ilgilenmiyorlar.

MehmetÖzkan

Pupa
Üye
Eğitici içerik olarak gösterirseniz sorun olmaz diye düşünüyorum.

yücehayvanat

Media
Üye
Bunu yapan onlarca kişi var ve zaten Tuğkan abi bu işin piri denebilir. Herhangi sakıncası olacağını sanmam, eğer başarılı olursanız ve kanalınız Tuğkan abinin kanalı gibi bir başarı yakalarsa ve özellikle dikey formatta herkesin karşılaşabileceği videolar hazırlarsanız yorumları "hayvan sever" vatandaşlar basıp "karınca beslenir mi, hayvanı doğasına sal" gibi şeyler söyleyebilirler, ben şuana kadar Tuğkan abinin videolarında görmedim ama malum günümüzde herkes herşeyi bildiği için böyle istemeyen yorumlar alabilirsiniz. Umarım bu uzun süreçte başarılı olursunuz.

apollon

Yumurta
Üye
Teşekkürler herkese ama büyük ihtimalle başlamayacağım