Karimcalarima ne verebilirim

Kremants

Pupa
Üye
Elimde iki camponotus birde tetramorium var tetramorium lar sinek tohum çekirdek yiyor ama camponotus lar hasatci olmadığı için yemiyor sinekfe sevmiyor lar canlı yemlerim yok bulamıyorum internet tende babam almıyor bayadir balla besliyordum ama camponotus lar açlıktan yumurtaları yemişler (salam-sosis-sucuk-yumurta yemediler ) ne yapabilirim

Ares

Süper Koloni
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Rehberkolik
Makro Fotoğrafçı
Üye
Elimde iki camponotus birde tetramorium var tetramorium lar sinek tohum çekirdek yiyor ama camponotus lar hasatci olmadığı için yemiyor sinekfe sevmiyor lar canlı yemlerim yok bulamıyorum internet tende babam almıyor bayadir balla besliyordum ama camponotus lar açlıktan yumurtaları yemişler (salam-sosis-sucuk-yumurta yemediler ) ne yapabilirim
Sinek vermeyin. Doğadan veya dışarıdan yakaladığınız hiç bir canlıyı vermeyin. Maalesef canlı yem almak zorundasınız

tolgakurt

Yumurta
Üye
Hocam bu işin tek çaresi canlı yemdir canlı yem olmadan zor eğer İstanbuldaysanız ve vermeyi düşünürseniz ben alabilirim ya da bir şekilde babanızı canlı yem almaya ikna edin

Kremants

Pupa
Üye
Babamı ikna ettim ve 100 adet bufalo 100 adet un kurdi siparişi verdim kaç günde bir veriyim bir camponotus kolonim var 1 işçili bı tane camponotus sancust kolonim var 1 işçili birde tetramorium kolonim var 20 işçi ye yakin