Ben geç geçen hafta cumartesi, akvaryum kurulumunu bitirip son hamle olan balıkları aldım. Balıkları alırken adam, ''Sana hamile karides veriyorum,'' dedi. Üstüne bir tane de karidesin saklanması için bitki verdi. Karidesi bayağı incelememe rağmen, dişi karidese ve hamile bir karidese benzetemedim. Adam bu konu hakkında bilgilidir elbette ama ben yine de sormak istedim. Şu anda net fotoğraf yok; çekebildiğim en net fotoğrafı koyacağım. Bu hafta cuma, akvaryumu tamamen temizleyeceğim. O sırada fotoğrafını çekip ekstra olarak buraya koyarım. Sizden istediğim tek şey, bu karides hamile mi veya hamile olma ihtimali var mı, onu söylemeniz. Bir de adamın verdiği bitkinin içinden çıkmıyor genelde. Bir tane daha karides var, o, akvaryum içinde cirit atarken adamın hamile dediği karides bitkinin içinden çıkmıyor. Bunları değerlendirip yardım ederseniz çok sevinirim.

Akvaryum kirli diye net çıkmamış olabilir. Temizleme yaparken gene fotoğraf eklerim.

Akvaryum kirli diye net çıkmamış olabilir. Temizleme yaparken gene fotoğraf eklerim.