Karides akvaryumu kurmak istiyorum 18 litre bı akvaryumda 2-3 tür bitki 15 civarı karides beslemek istiyorum 18 litre yeterli midir filtreye gerek varmı?bitki için tür onerebilirmisiniz
18 litre biraz düşük ama karides beslenebilir eğer başka canlı koymayacaksanız. Bitki olarak elodea, tilki kuyruğu, limon, lepistes otu gibi bakımı kolay bitkiler koyabilirsiniz. Son olarak hiç yoktan pipo filtre kullansanız çok iyi olur.Karides akvaryumu kurmak istiyorum 18 litre bı akvaryumda 2-3 tür bitki 15 civarı karides beslemek istiyorum 18 litre yeterli midir filtreye gerek varmı?bitki için tür onerebilirmisiniz
Filtre marka model onerebilirmisiniz hocam ucuz olursa sevinirim18 litre biraz düşük ama karides beslenebilir eğer başka canlı koymayacaksanız. Bitki olarak elodea, tilki kuyruğu, limon, lepistes otu gibi bakımı kolay bitkiler koyabilirsiniz. Son olarak hiç yoktan pipo filtre kullansanız çok iyi olur.
Herhangi bir pipo filtre olur, balık beslemeyecekseniz pipo yeter.Filtre marka model onerebilirmisiniz hocam ucuz olursa sevinirim