Kargo İle Gelen Kraliçe Hakkında.

Reomg

Yumurta
Üye
Merhaba, kraliçe karıncam kargo sırasında stresten dolayı yumurtalarını yemiş. Tekrar yumurtlar mı? Ayrıca ballı su gibi besinler vermeli miyim, yoksa yumurtladıktan sonra yavaş yavaş mı vermeye başlamalıyım? ve eğer tekrar yumurtlarsa , yumurtlama süresi ortalama kaç gündür?

armagankaya

Majör
Üye
Merhaba, kraliçe karıncam kargo sırasında stresten dolayı yumurtalarını yemiş. Tekrar yumurtlar mı? Ayrıca ballı su gibi besinler vermeli miyim, yoksa yumurtladıktan sonra yavaş yavaş mı vermeye başlamalıyım? ve eğer tekrar yumurtlarsa , yumurtlama süresi ortalama kaç gündür?
Yumurtlar birde claustral ise besin vermeyin ilk işçinizi alana kadar.

Son düzenleme:

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Cinsi nedir?

gvr454

Yumurta
Üye
Selamlar, nerden aldınız acaba kraliçe karıncayı? Bende almak istiyorum.

armagankaya

Majör
Üye
Doğrudur hocam ancak giresundayım ve bildiğim kadarıyla burada haziran ve sonrasında uçuşlar başlıyor
Hocam ben tireboludayım ne kadar fark eder bilemiyorum ama ben geçen bir kraliçe sürüsü ile karşılaştım.Yani uçuşlar burada başlıyor diyebilirim hatta hava bugün biraz sıcak bi bakıcam birazdan.

Enesersoy45

Gamergate
Yardımsever
Deneyimli Hobici
Tespit Uzmanı
Üye
Hocam kolay gelsin. Daha işçiler çıkmadan tohum vb verilmelimi ki? Benim bildiğim işçiler çıkmalı.
Baharda bulunmuş bir kraliçe olsa beslemeye gerek yok. İsteyen verebilir ama vermese de rahat rahat işçiler çıkar.
M. dentatus yaklaşık 4-5 ay önce uçmuş bir canlı. Kraliçe 5 aydır aç. Yine besinsiz işçi çıkartabilir ama besleme yapmanın yararı büyük olur.

General_Elyq

Pupa
Üye
Baharda bulunmuş bir kraliçe olsa beslemeye gerek yok. İsteyen verebilir ama vermese de rahat rahat işçiler çıkar.
M. dentatus yaklaşık 4-5 ay önce uçmuş bir canlı. Kraliçe 5 aydır aç. Yine besinsiz işçi çıkartabilir ama besleme yapmanın yararı büyük olur.
Anladım hocam kıştan dolayı diyorsunuz sanırsam teşşekkür ederim!

Reomg

Yumurta
Üye
Hocam, kraliçeyi kargodan sipariş vereli 3-4 gün oldu stresten yumurtalarını yemiş. içine bir kaç adet tohum vereyim mi ?