kaplumbağam yemek yemiyor

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
7-8 gün önce bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım fakat hiç yemek yemedi ona kurutulmuş karides veriyorum sayılı bir şekilde attıyorum fakat hiç azalmıyor onu gözlemlediğim dede yediğini hiç görmedim ne yapmalıyım

ashira

Asker
Üye
7-8 gün önce bir kırmızı yanaklı su kaplumbağası aldım fakat hiç yemek yemedi ona kurutulmuş karides veriyorum sayılı bir şekilde attıyorum fakat hiç azalmıyor onu gözlemlediğim dede yediğini hiç görmedim ne yapmalıyım
Vitaminlerini de aldın mı kullanıyor musun bir de vermiş olduğunuz kurutulmuş Gammarus onun haricinde balık yemi gibi yemleri var onlarda da alıp verebilirsiniz suyu nun derecesi de rahatsız etmiş olabilir suyunu temizleyip değiştirin oda sıcaklığında olması gerek

Gorkemcakmakcı

Yumurta
Üye
Yorumunuz için teşekkür ederim Su 24 dereceye sabit ve akvaryumu düzenli olarak temizliyorum. Vitamin ve farklı yem kullanmıyordum,nasıl bir yem ve vitamine ihtiyacım var bana söyleyebilirmisiniz.

ashira

Asker
Üye
Yorumunuz için teşekkür ederim Su 24 dereceye sabit ve akvaryumu düzenli olarak temizliyorum. Vitamin ve farklı yem kullanmıyordum,nasıl bir yem ve vitamine ihtiyacım var bana söyleyebilirmisiniz.
Kabuk sertleştirici ve kaplumbağanın doğa da alması gereken bütün vitaminleri bulunduran iki damla vitamin var. Bunlar vücud direncini artırır ve hastalıklara karşı korur gelişimini hızlandırır. Petshoplara sorabilirsin, yem olarak da petshoplara sorabilirsin balık yemi gibi olan yemleri var. ( Vitaminlerin fotoğrafını attığım da sıkıntı olur mu forum kullarına göre bilmiyorum o yüzden atmadım)

rsmcmd

Yumurta
Üye
Merhaba bende kaplumbapaya bakıyorum.ilk olarak kabul sertleştirici kullanmayın kaplumbağanız akvaryumda olması gerekir suyun derecesi 28°C olması gerekir.

Kaplumbağalar içinde forum var oraya üye olup sorabilirsiniz . Go**le girip arama kısmına kaplumbağa forum yazıp üye olduktan sonra oraya aynı bu forumdaki gibi konu aç a basıp şikayetleri yazınız ve size orada çok iyi kişiler cevap verecekler hepsini uygularsanız kaolumbapanıza bir şey olmaz.