kalsiyum önerisi

rasen

Yumurta
Üye
merhabalar hobiye yeni başladım ve yetişkin bir leopard geckom var sorum şu d3lü kalsiyumu buldum fakat d3süz kalsiyum bir türlü güvenilebilir bir ürün bulamıyorum önerdiğiniz ürünleri nereden alabileceğimi de ekleyerek söylerseniz sevinirim. iyi forumlar.

Zzz

Yumurta
Üye
Hocam direk link atayım bir moderatör arkadaş sıkıntı olmaz demişti.

merhabalar hobiye yeni başladım ve yetişkin bir leopard geckom var sorum şu d3lü kalsiyumu buldum fakat d3süz kalsiyum bir türlü güvenilebilir bir ürün bulamıyorum önerdiğiniz ürünleri nereden alabileceğimi de ekleyerek söylerseniz sevinirim. iyi forumlar.
Bir de şu anlık temin ederseniz, forumda bir arkadaş 'Yerli Kalsiyum Üretimi' diye başlık açmış. Ona ulaşıp destek olursanız, hem sizin hem de onun açısından faydalı olur diye düşünüyorum.

Niko990

Intercaste
Moderatör
Yardımsever
İlklerden
Forum Delisi
Deneyimli Hobici
Üye

Bir de şu anlık temin ederseniz, forumda bir arkadaş 'Yerli Kalsiyum Üretimi' diye başlık açmış. Ona ulaşıp destek olursanız, hem sizin hem de onun açısından faydalı olur diye düşünüyorum.
Petcalvid markasını önermiyorum hocam. Zamanında kullandım ve olumlu sonuç alamadım. Başka kalsiyum markalarını da kullandım fakat bu markayı kullandığımda bir türlü canlı, canlı yemi yemiyordu. Ayrıca, bu kalsiyumu kullanan başka kişilerden de canlılarının MBD geçirdiği duydum. Bana kalırsa, Ankara Canlı Yem’in sattığı reptila markasını kullanabilirsiniz. Onun dışında, Facebook gruplarında bazen bazı kişiler ithal markalar getiriyor onlara da bakabilirsiniz.

rasen

Yumurta
Üye
cevaplarınız için çok teşekkür ederim ben de d3lü kalsiyumu ankara canlı yemden buldum fakat d3süz bulamadım

başlığa bakıcam teşekkür ederim

zynox

Yumurta
Üye
sakın petcalvit kullanmayın en kötü marka tuğkan abi kullansa bile yanlış butun canlıları mbd edersin tek exoterra yada reptical kullan

rasen

Yumurta
Üye
tesekkur ederim hocam. kullananlar ben sunu kullaniyorum seklinde yazabilrse cok sevinirim d3lü kalsiyumu reptical buldum fakat d3süz bulamiyorum.

edit: ankara canlı yemde buldum yeşil olan d3süz kalsiyum değil mi?

Ekli dosyalar

• d3.JPG
    d3.JPG
    24.8 KB · Görüntüleme: 7
  • d3x.JPG
    d3x.JPG
    23.4 KB · Görüntüleme: 7
Son düzenleme:

sinannn

Yumurta
Üye
Petcalvid markasını önermiyorum hocam. Zamanında kullandım ve olumlu sonuç alamadım. Başka kalsiyum markalarını da kullandım fakat bu markayı kullandığımda bir türlü canlı, canlı yemi yemiyordu. Ayrıca, bu kalsiyumu kullanan başka kişilerden de canlılarının MBD geçirdiği duydum. Bana kalırsa, Ankara Canlı Yem’in sattığı reptila markasını kullanabilirsiniz. Onun dışında, Facebook gruplarında bazen bazı kişiler ithal markalar getiriyor onlara da bakabilirsiniz.
Aynı şekilde , canlı yemi petcalvit markalı toza buladığımda kessinlikle yemiyor.