Kaçış bariyeri

keremdoger0671

Yumurta
Üye
Outworldun üst kenarına karıncaların kaçmaması için ne sürebilirim saf alkolle pudrayı denedim 11 işçimi kaybettim

İlyas16

Media
Üye
Outworldun üst kenarına karıncaların kaçmaması için ne sürebilirim saf alkolle pudrayı denedim 11 işçimi kaybettim
Bence direkt pudra-su karışımını deneyin. Ben ne denediysem ya zararlı çıktı ya da etkili olmadı. Bir de yaşlı işçiler bariyeri çok önemsemiyor ve sürekli tekrar tekrar deniyorlar aşmayı.

Dediğim karışım bana göre en iyisi. Tabii koloninizin cinsini bilmiyorum ama ben Messor kolonim için kullandım. Bariyeri sürdükten sonra outworld'ün duvarına bile tırmanmıyorlar. Galiba pudranın kokusu onları rahatsız ediyor.

Pudrayı suyla iyice karıştırın. Krem kıvamına gelene kadar karıştırdıktan sonra şırınga yardımıyla duvarlara sürün. Kurumasını bekleyin; iyice katılaşınca bariyer hazır oluyor. İsteğinize göre ayda bir yenileyebilirsiniz.

Arada dökülme sorunu olabiliyor. Outworld'ün kenarları ve köşeleri tozlanabiliyor. Onları da nemli bir kulak temizleme çubuğu, pamuk veya peçete ile kolayca temizleyebilirsiniz.