Kaç işçide bağlayabilirim

Kremants

Pupa
Üye
Bir tetramorium kolonim var 20-25 işçisi var yemek verirken zorlanmıyor kaçma konusunda ama bal şekerli su verdiğim de akıntı yapıyor ve bazende yemeği pamuğun oraya götürüyorlar nemden kufleniyor alamıyorum diye outworlde bağladım ama şimdide hiç çıkmıyor lar outworlde 1-2 tane çıkıyor ama yemek yemiyor lar bal tuketmiyorlar normalde bir yemek 3 günde biterdi ama 1 haftadır aynı yerde balda öğle işçi sayısı artınca mi bağlıyım yoksa daha bekliyimmi işçi sayısı kaç olunca bağlayım

Nexus

Yumurta
Üye
Ya şöyle ilk çıkan işçilerin amacı yumurta büyütmek şuanda da fazla çıkmalarınin sebebi sayıca az olmaları 25 işçi az yani tetralar hızlı ürer zaten sole bı 50 60 işçiye gelince daha güzel bir şekilde beslenme alanına çıkarlar ama şuanda sayıları az diye çıkmıyor veya siz görmüyor ola bilirsiniz yani tetralar çok küçüktür yaşam alanı büyük geliyor olabilir ona dikkat edin eğer büyük geliyorsa sorun olabilir bı stres yapa bilirler ama genelde stressiz bir türdür yani şöyle diyim yaşam alanları boyutlarına uygunsa yakın bir zamanda.baslarlar

karıncabuldum

Media
Üye
Şuan 5x5lik bi outworld kullanabilirsin hem rahat olur hemde guzel

Kremants

Pupa
Üye
Benimki de o kadar ama girmiyor lar outworlde ve o bağlama yerinde duruyor lar

Kremants

Pupa
Üye
Bugünle beraber iki hafta oldu daha hiç yemediler ama