Gözleri belli olmaya başlamış 15 güne kadar kahverengi koyu bir hal alacak kahverengi koyu rengini aldığı zaman 3-5 gün içerisinde çıkar.Arkadaşlar karıncalar kaç güne yumurtadan çıkar?
Pupalar 1, 2 haftaya, yumurtalar 1,5 2 aya çıkar.Arkadaşlar karıncalar kaç güne yumurtadan çıkar?
“Protein değerine göre değişir” derken ne demek istediniz?ortamın sıcaklığına, protein değerine göre değişir. şuan 1 yada 2 hafta gibi bişey kalmış.
Çok proteinde hemen çıkıyorlar ya onu diyo.“Protein değerine göre değişir” derken ne demek istediniz?
Ben daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Böyle bir şey olduğu öne sürülüyor ise açıklamasının yapılmasını rica ediyorum.Çok proteinde hemen çıkıyorlar ya onu diyo.
Ben diğer forumda biri yazmıştı ordan kalmış aklımda bilmiyorum.Ben daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Böyle bir şey olduğu öne sürülüyor ise açıklamasının yapılmasını rica ediyorum.
dostum kraliçe karınca zaten ilk larvaların kendisinde'ki proteinler ile besler kanatlar gibi mesela. Larvaların hızlı büyümesi ve gelişmesi için gereklidir. rica ederimBen daha önce hiç böyle bir şey duymadım. Böyle bir şey olduğu öne sürülüyor ise açıklamasının yapılmasını rica ediyorum.
Doğru düzgün bir cümle kurarak açıklar mısınız? Ne dediğinizi anlayamıyorum.dostum kraliçe karınca zaten ilk larvaların kendisinde'ki proteinler ile besler kanatlar gibi mesela. Larvaların hızlı büyümesi ve gelişmesi için gereklidir. rica ederim
Birazını kendin araştır artık bakalım anlayabilecek misiniz?Doğru düzgün bir cümle kurarak açıklar mısınız? Ne dediğinizi anlayamıyorum.
Potansiyel olarak bir şey öğrenmek için verdiğiniz yanıtın açıklamasını yapmanızı istedim ama siz yazım kurallarına uymayarak mesaj atınca gerçekten kurduğunuz cümleden anlam çıkarmak çok zor oluyor. Düzgün bir şekilde derken yazım kurallarına uyarak söylemenizi istemiştim.Birazını kendin araştır artık bakalım anlayabilecek misiniz?