O davranışlar gayet normal. Üç gün önce yemişse şu an tok olabilir, o yüzden yemi istememiştir. Yuva yapması da sindirim, dinlenme ya da deri değiştirme hazırlığı olabilir. Şimdilik onu rahatsız etme, yemi ortamdan çıkar. Eğer birkaç gün içinde yuvadan çıkarsa ve hareketlenirse tekrar yem vermeyi deneyebilirsin.Jumping spider bulmuştum 3 gün önce. sinek yedi, 3 gün oldu. Bugün yine sinek verdim, korkup kaçtı. Sonra kendisine yuva yaptı ve orada bekliyor. Bana yardımcı olursanız sevinirim
Çok teşekkür ederim bu bilgilere ihtiyacım vardı teşekkürlerO davranışlar gayet normal. Üç gün önce yemişse şu an tok olabilir, o yüzden yemi istememiştir. Yuva yapması da sindirim, dinlenme ya da deri değiştirme hazırlığı olabilir. Şimdilik onu rahatsız etme, yemi ortamdan çıkar. Eğer birkaç gün içinde yuvadan çıkarsa ve hareketlenirse tekrar yem vermeyi deneyebilirsin.
Bildiğim göre nadir bi tür değil güneşli yerlerde kolaylıkla bulabilirsiniz.Bilidiğim kadarıyla duvarlarda,kapı aralarında,çitler'de,pencere kenarında bulunabiliyor.Ben bu işlerde yeniyim bu bulunması zor bi türmü urfada yaşıyorum okulda arkadaşlarımla otururken bi örümcek yuvası bulduk çubukla karıştırdık ve tam olarak bu örümcek çıkdı içinden
Bugün yem verdim korkup kaçtı önünden geçince umursamıyor tok olabilir mi.Bu işlerde yeniyim sizden bilgi almak çok iyi hissettiriyor.❤️O davranışlar gayet normal. Üç gün önce yemişse şu an tok olabilir, o yüzden yemi istememiştir. Yuva yapması da sindirim, dinlenme ya da deri değiştirme hazırlığı olabilir. Şimdilik onu rahatsız etme, yemi ortamdan çıkar. Eğer birkaç gün içinde yuvadan çıkarsa ve hareketlenirse tekrar yem vermeyi deneyebilirsin.
Muhtemelen tok olduğu için yememiştir. Jumping spider’lar küçük canlılar ve 3-7 günde bir yemeleri yeterli. 4 gün önce sinek yediyse hâlâ tok olabilir. Ayrıca verdiğin yem çok büyükse, hareketliyse ya da örümcek stresliyse ürküp kaçabilir. Bazen deri değiştirmeye yakınken de yemezler.Çok teşekkür ederim bu bilgilere ihtiyacım vardı teşekkürler
Bildiğim göre nadir bi tür değil güneşli yerlerde kolaylıkla bulabilirsiniz.Bilidiğim kadarıyla duvarlarda,kapı aralarında,çitler'de,pencere kenarında bulunabiliyor.
Bugün yem verdim korkup kaçtı önünden geçince umursamıyor tok olabilir mi.Bu işlerde yeniyim sizden bilgi almak çok iyi hissettiriyor.❤️
Teşekkürler yemi örümceğin boyutunda veriyorum bu doğru değilse söyleyebilir misin acaba.Verdiğin cevaplar ve bana yardımcı olduğun için çok teşekkürler.❤️Muhtemelen tok olduğu için yememiştir. Jumping spider’lar küçük canlılar ve 3-7 günde bir yemeleri yeterli. 4 gün önce sinek yediyse hâlâ tok olabilir. Ayrıca verdiğin yem çok büyükse, hareketliyse ya da örümcek stresliyse ürküp kaçabilir. Bazen deri değiştirmeye yakınken de yemezler.
Eğer yem örümceğin boyutundan büyükse sıkıntı olur. Yem ile örümcek aynı boydaysa pek sıkıntı yaşatmaz. En ideal olanı yemin örümcekten küçük olmasıdır.Teşekkürler yemi örümceğin boyutunda veriyorum bu doğru değilse söyleyebilir misin acaba.Verdiğin cevaplar ve bana yardımcı olduğun için çok teşekkürler.❤️
Evet deneyebilirsiniz. Meyve sineği, kara sinek, sivri sinek, çekirge, cırcır böceği, un kurdu verebilirsiniz.Teşekkür ederim farklı yemler denetebilirmiyim.
Çok teşekkür ederim senin sayende bir sürü bilgi öğrendim.❤️❤️Evet deneyebilirsiniz. Meyve sineği, kara sinek, sivri sinek, çekirge, cırcır böceği, un kurdu verebilirsiniz.