Evet kendisi bir jumping spider. Fotoğraf cins veya tür tespiti yapmak için yeterli değil.
Küçük bir tür ve 'hamile' gibi duruyor. Bence salmanız daha iyi olacaktır. Beslenme konusunda biraz yardım edebilirim ama detaylı bilgi sahibi değilim.Peki bu örümcek için bir rehber varmi ve unkurdu ile besliyebilirmiyim
Hamilelik durumunda yaklasik kac yavru çıkar ve örümcek yavrulara herhangi birsey öğretecekmiBahsettiğiniz 8mm boyu uyuşmasa da Saitis tauricus olabileceğini düşünüyorum.
Küçük bir tür ve 'hamile' gibi duruyor. Bence salmanız daha iyi olacaktır. Beslenme konusunda biraz yardım edebilirim ama detaylı bilgi sahibi değilim.
Yabancı kaynaklarda(r/jumpingspiders ve r/invertpets reddit topluluğuklarında, arachnoboards yabancı forumunda, tarantulaaddicts discord sunucusunda) detaylı bilgi bulabilirsiniz. İnternette bakımı hakkında web siteleri, YouTube videoları ve ekitaplar da mevcut.
100 veya 100e yakın olacağını tahmin ediyorum(100den fazla da olabilir). 100 olmasa bile 50den fazla olacaktır.Hamilelik durumunda yaklasik kac yavru çıkar
Hayır.örümcek yavrulara herhangi birsey öğretecekmi
O zaman yumurta kesesini başka bir kaba aktarabilir degilmi100 veya 100e yakın olacağını tahmin ediyorum(100den fazla da olabilir). 100 olmasa bile 50den fazla olacaktır.
Hayır.