Jumping spider için teraryum

erdemis21

Larva
Üye
Merhabalar jumping spider için bu teraryum uygun mudur delikler açtım suladım.

5467.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Çözüm
Deliklerin sayısını anlamadım ama çokca delik açmalısınız(çapraz havalandırma için).Jumping spiderlarda nem oranı 50-70 arası olmalıdır(kabuk değişimlerinde 70-80 neme ihtiyaç duyabilirler).Üstüne kapattığınız streç film delinebilir o yüzden kavanozun kendi kapağını kullanıp ona delikler açabilirsiniz.(tülde örtebilirsiniz)Detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz
https://karincaciftligim.com/threads/jumping-spider-ziplayan-sicrayan-orumcek-bakim-rehberi.7496/

Yağız13

Larva
Üye
Moderatör tarafında düzenlendi:

Winnie

Media
Üye
Deliklerin sayısını anlamadım ama çokca delik açmalısınız(çapraz havalandırma için).Jumping spiderlarda nem oranı 50-70 arası olmalıdır(kabuk değişimlerinde 70-80 neme ihtiyaç duyabilirler).Üstüne kapattığınız streç film delinebilir o yüzden kavanozun kendi kapağını kullanıp ona delikler açabilirsiniz.(tülde örtebilirsiniz)Detaylı bilgi için buraya göz atabilirsiniz
https://karincaciftligim.com/threads/jumping-spider-ziplayan-sicrayan-orumcek-bakim-rehberi.7496/

Çözüm

yücehayvanat

Media
Üye
İsterseniz kavanozun altını çakılla doldurup üstüne tül veya mesh panel serip toprağı üstüne öyle koyun bu sayede nemlendirdiğinizde toprakta çamurlaşma olmamış olur. Canlı ile ilgili yeterli bilgiye sahipseniz gönül rahatlığı ile bakabilirsiniz.

erdemis21

Larva
Üye
Hocam merhaba zılplayan örümcekleri beslemek yasal değil ama kimse uymuyo 1 2 yılları var hayvanların oyüzden bunu evimde buldum besliyeceğim vb. Demedim internetten yabancı ülkelerden almayı düşünüyorum zaten dikkatli okursanız besleyeceğim demedim. Zaten şuanda bunu saldım 1-2 saat önce sadece bir kaç fotoğraf çektim. Canlıyı internetten alırsam dediklerinize uyacağım herkese teşekkürler.
Usta bunu zaten evimde buldum besliyeceğim vb. Demedim internetten yabancı ülkelerden almayı düşünüyorum zaten dikkatli okursanız besleyeceğim demedim. Zaten şuanda bunu saldım 1-2 saat önce sadece bir kaç fotoğraf çektim. Canlıyı internetten alırsam tavsiye için dediklerinize uyacağım herkese teşekkürler.