Japon Yapıştırcısı

ERTEMi

Larva
Üye
Ekte eklediğim formikaryumu kullanmak istiyorum. Üstteki magnetli kapağının camlarını sabitlemek için japon kullanmak ne kadar mantıklı olur?

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-06-17 at 20.37.13.jpeg
    WhatsApp Image 2026-06-17 at 20.37.13.jpeg
    33.2 KB · Görüntüleme: 22
Moderatör tarafında düzenlendi:

ali8181

Media
Üye
Ekte eklediğim formikaryumu kullanmak istiyorum. Üstteki magnetli kapağının camlarını sabitlemek için japon kullanmak ne kadar mantıklı olur?
Kullanıp 1 2 gün balkonda bekletirsen bir şey olacağını zannetmiyorum fakat ahmet55 inde dediği gibi sıcak silikon kullanman daha iyi olur.

Hokkabaz51

Yumurta
Üye
Ben bu bilgiyi geç öğrendim ve normal silikonla yapıştırdım . kaç gündür havalandırıyorum ama tereddüt ediyorum sizce karıncaları silikonla yapıştırdığım outword’e transfer etmeli miyim?

ali8181

Media
Üye
Ben bu bilgiyi geç öğrendim ve normal silikonla yapıştırdım . kaç gündür havalandırıyorum ama tereddüt ediyorum sizce karıncaları silikonla yapıştırdığım outword’e transfer etmeli miyim?
Normal soğuk silikondan bahsediyorsan 2 gün dışarıda havalandırırsan bir şey olacağını sanmıyorum. Yine de yoğun kimyasal içerikli olduğu için riskli olabilir bir şey olursa sorumluluk bana kalmasın. Ama sıcak silikon veya akvaryum silikonuysa hiçbir şey olmaz kuruması yeterli gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.

Hokkabaz51

Yumurta
Üye
Soğuk silikonla yapıştırdım , balkonda havalanıyor şuan 4-5 gün oldu. Yarın denemek için bi kaç tane işçi karınca koyacağım içine . olumsuz bir durum yaşarsam size bildiririm burdan

ali8181

Media
Üye
Soğuk silikonla yapıştırdım , balkonda havalanıyor şuan 4-5 gün oldu. Yarın denemek için bi kaç tane işçi karınca koyacağım içine . olumsuz bir durum yaşarsam size bildiririm burdan
Biraz fazla abartmışım havalandıysa ve koklayınca kimyasal kokusu gelmiyorsa kullanabilirsin.