Öncelikle tank 7 japon için oldukça küçük en az 5 tanesini akvaryumcuya ya da başka besleyebilecek kişilere verin. Tabanda japonlar ağızlarına kum almayı sever bu yüzden ince silis kum ya da dere kumu kullanabilirsiniz.Ekli dosyayı görüntüle 29346
Arkadaşlar balıklarım sürekli filtrenin baloncuk çıkaran kısmına gidiyorlar oradan akıntıya kapılıyorlar sebebi ne olabilir? Birde tabanındaki renkli taşları cıkarmamı önermiştiniz çıkardım taban malzemesi olarak sevecekleri ve maliyeti düşük ne kullanabilrim?
Büyük bir akvaryum alıcam en kısa zamanda zaten hayvanları bana veren kişi uzun bı sure bu şekilde bakmış yinede ben baya büyük bir akvaryum yaptıracam. Deniz sahilindeki kumu kullansam taban için olur mu? Birde kumun yanına taş eklemek istiyorum hangi taşları kullanabilirim? Son olarak bu filtreyi gece en düşük ayara alıp yatıyorum hayvanlara bı sıkıntı oluşturur mu? ve sürekli oksijen üfleyen yerine gitmelerinin sebebi ne olabilir bı sıkıntısı olabilirmiÖncelikle tank 7 japon için oldukça küçük en az 5 tanesini akvaryumcuya ya da başka besleyebilecek kişilere verin. Tabanda japonlar ağızlarına kum almayı sever bu yüzden ince silis kum ya da dere kumu kullanabilirsiniz.
Camcida büyük bir akvaryum yaptıracam onun için hacim sorunum kalmiyacak. Bana taş onerirmisiniz? Taşla kumu karışık koysam sorun olur mu? Son olarak sürekli filtrenin oksijen üfleyen kısmına gidip orada durmalarınin sebebi ne olabilir bı sikintis olabilir mi?O kumu kullanmanızı önermem. Ayrıca taş koyarsınız suyun hacmi iyice azalacaktır.