İyi akşamlar. Bugün saat 12.00 civarında bu karıncayı buldum ancak türü hakkında hiçbir fikrim yok. Abdomen (karın) kısmında saydam bölgeler bulunuyor. Tam olarak neyle beslendiğini ve ona ne tür yiyecekler verebileceğimi öğrenebilir miyim?
8mmLasius sp. Kraliçesi. Acaba boyutunu ölçebilir misiniz? O zaman Niger olduğu anlaşılır.
Hangi şehir reis
İstanbulHangi şehir reis
Neden cevap verilen bir konuya alakasız bir cevap yazıyorsunuz, tapinoma kraliçesi olması imkansız. Canlıda açıkca acidpore mevcut, ve bu açıklık yalnızca lasius cinsinin de içinde bulunduğu formicinae altfamilyasında bulunuyor, tapinoma cinsi ise dolichoderinae altfamilyasında bulunuyor.Tapinoma kraliçesi.
Pardon da sırf sen bir konuya cevap yazdın diye ben neden düşüncemi paylaşmaktan geri duruyorum? Sen tam olarak nasıl bir konumdasın ki bu forumda, senin yazdığın konuda karşıt görüş sunmayacağım? Lütfen insanlara bu kadar üst perdeden bakmayın. Canlı lasiustan çok tapinomaya benziyor ben de tapinoma dedim, şayet lasiussa lasius cevabı onaylanır zaten. Bu kadar olay etmenin anlamı yok böyle basit bir şeyin.Neden cevap verilen bir konuya alakasız bir cevap yazıyorsunuz, tapinoma kraliçesi olması imkansız. Canlıda açıkca acidpore mevcut, ve bu açıklık yalnızca lasius cinsinin de içinde bulunduğu formicinae altfamilyasında bulunuyor, tapinoma cinsi ise dolichoderinae altfamilyasında bulunuyor.
Afedersiniz, çıkışmak ve sizi kırmak istemedim, bu forumda da diğer her forumda da sadece bir kullanıcıyım. Kimseye üst perdeden bakmıyorum, böyle bir hakka da sahip değilim. Fakat cevabın oldukça açık olduğunu düşündüğüm için size de düşüncemi açıklayarak detaylandırdım. Klavye başından neyi nasıl ifade ettiğimiz maalesef çok net anlaşılamıyor ve yanlış anlaşılmalar olabiliyor, sizin beni yanlış anladığınızı düşünürek sizden özür diliyorum.Pardon da sırf sen bir konuya cevap yazdın diye ben neden düşüncemi paylaşmaktan geri duruyorum? Sen tam olarak nasıl bir konumdasın ki bu forumda, senin yazdığın konuda karşıt görüş sunmayacağım? Lütfen insanlara bu kadar üst perdeden bakmayın. Canlı lasiustan çok tapinomaya benziyor ben de tapinoma dedim, şayet lasiussa lasius cevabı onaylanır zaten. Bu kadar olay etmenin anlamı yok böyle basit bir şeyin.