Çok teşekkür ederim, en yakın zamanda yeniden aramaya başlayacağım.Yavaştan tetramorium uçuşları başlayacak. Yağmur sonrasındaki günlerde erken vakitlerde uçuş yaparlar. Lasıuslar ise sıcak ve nemli günlerde uçarlar ama yaz ortalarında. Tetraları kaldırım kenarlarında bulursunuz.
Bende arıyorum. Küçük bir tür istiyorum. Elimde camponotus ve messor var. Bulmamız dileği ile. İyi hobilerÇok teşekkür ederim, en yakın zamanda yeniden aramaya başlayacağım.
Bende tam tersine büyük türler istiyorum Majorsuz cinsler tam tatmin etmiyo beniBende arıyorum. Küçük bir tür istiyorum. Elimde camponotus ve messor var. Bulmamız dileği ile. İyi hobiler
Vallahi ben o kadar kıtlıktayımki, her şey uyar bana.Bende tam tersine büyük türler istiyorum Majorsuz cinsler tam tatmin etmiyo beni
Tetramorium gibi hızlı büyüyen değilde Lasius Phediole gibi türler olsa olur meselaVallahi ben o kadar kıtlıktayımki, her şey uyar bana.
Pheidole bulabilirsem benden mutlusu yok, hadi bakalım.Tetramorium gibi hızlı büyüyen değilde Lasius Phediole gibi türler olsa olur mesela
Umarım bulursun.Pheidole bulabilirsem benden mutlusu yok, hadi bakalım.
Asker karıncaları var majorlar yerine ve renkleri gözüme güzel geliyorPheidole bu cinsi hiç araştırmadım. Lasıus ve tetradan ne farkları var ki?
Pheidole bu cinsi hiç araştırmadım. Lasıus ve tetradan ne farkları var ki?
O askerdeki kafa neymiş öyle. Anladım neden sevdiğini ve galiba avlarını toplu saldırıyorlar. Artık bende istiyorum.Majör önde olmak üzere işçisininde,kraliçesininde görüntüsü hoşuma gidiyor bir de sanırım agresiflik var, o zaman beni benden alıyor.
Hadi haziran yaklaşıyor, İnşallah hepimiz istediğimiz pheidoleyi buluruz.O askerdeki kafa neymiş öyle. Anladım neden sevdiğini ve galiba avlarını toplu saldırıyorlar. Artık bende istiyorum.
Sen yinede araştır. Ben çok kısa baktım. Yanlışım olabilir.Sağol ben haziran günlerinde başlarım aramaya.