onu 2 saat once acmistim nedense boyle gözükmusArka arkaya iki tane konu açmak mı !!!!
2 saat çok fazla değil o konuda sorabilirsin sorunu ayrıca sorunun cevabını kendinde bulabilirsin forumda defalarca soruldu (ısıtıcı ped yazarsan çıkar sıcağını kontrol etmeyi unutma)onu 2 saat once acmistim nedense boyle gözükmus
Ben daha demin bir önceki konunuza tepki gösterirken siz ikinci konuyu açmışsınızArka arkaya iki tane konu açmak mı !!!!
konu altında soru sorabilirsiniz forumda yenisiniz anlaşılan ama arka arkaya iki tane konu açmak neyin nesi yani lütfen birdahakine iki saat arayla bile olsa bir sorunuz olduğunda ilk konunuz altına açınız forumun en büyük sorunlarından biri herkesin ayrı ayrı birsürü konu açmasıonu 2 saat once acmistim nedense boyle gözükmus
Dostum sen niye gelen geçene dünyanın en büyük 7 günahını işlemişler gibi davranıyorsun ki sakince uyarabilirsin bir yanlışlık gördüysen, forumu düşünmen güzel bir şey tabiiBen daha demin bir önceki konunuza tepki gösterirken siz ikinci konuyu açmışsınız
konu altında soru sorabilirsiniz forumda yenisiniz anlaşılan ama arka arkaya iki tane konu açmak neyin nesi yani lütfen birdahakine iki saat arayla bile olsa bir sorunuz olduğunda ilk konunuz altına açınız forumun en büyük sorunlarından biri herkesin ayrı ayrı birsürü konu açması
———— İyi Hobiler 🐜😕
Yok sen yanlış anladın öyle gözükmek istemem ama bazıları gerçekten sadece kendilerini umursuyor bu cümleyi burdaki bu arkadaşa veya başka birine net söylemiyorum ama bir iki kişeye böyle yapınca o mesajı bir değil bir sürü kişi görüyor ve etkileniyor suçu olmayanların yazığım mesajlardan veya uyarılardan etkilenmesini istemem ama bazen bazıları sadece kendisini düşünüyor ve bu bana siz hepinizin benim yaptığım şeyi yapacak kadar zekası yok bir ben akıllıyım birtek ben kolaya kaçıyorum işimi kolay yoldan hallediyorum kısımına geliyor olay inşallah yanlış anlamazınız beni 😰😕😔Dostum sen niye gelen geçene dünyanın en büyük 7 günahını işlemişler gibi davranıyorsun ki sakince uyarabilirsin bir yanlışlık gördüysen, forumu düşünmen güzel bir şey tabii
önerdiğini bir isitici ped var mi bunu al diyebilecegin2 saat çok fazla değil o konuda sorabilirsin sorunu ayrıca sorunun cevabını kendinde bulabilirsin forumda defalarca soruldu (ısıtıcı ped yazarsan çıkar sıcağını kontrol etmeyi unutma)
Isıtıcı ped önermek diye birşey çok biryerde görmedim yazıcaksın internete ısıtıcı ped diye karşına çıkanlar arasından uygun fiyatlı bir tanesini alıcaksınönerdiğini bir isitici ped var mi bunu al diyebilecegin
Çok abartığını düşünüyorum, insanlar soru sorabilir burasıda onun için açılmış bir forum zaten 'Sen ciddimisin?' gibi ifadelere gerek yok.Önereceğin varsa önerirsin yoksa önermezsin.Sen ciddimisin ?
Isıtıcı ped önermek diye birşey çok biryerde görmedim yazıcaksın internete ısıtıcı ped diye karşına çıkanlar arasından uygun fiyatlı bir tanesini alıcaksın ama harbiden şu soruyu bir kere daha sormak istiyorum ve altını çizeyim kızmıyorum veya başka bir şey yapmıyorum ama sadece sen gerçekten ciddimisin bu kadar laf kalabalığı döndükten sonra bu soruyu soracağına ???
Knk al işte sende yanlış anladın ben orada kızmadığımın altını çizfim ama yinede sıkıntı yaratıyor ise bir dk kaldırıyımÇok abartığını düşünüyorum, insanlar soru sorabilir burasıda onun için açılmış bir forum zaten 'Sen ciddimisin?' gibi ifadelere gerek yok.Önereceğin varsa önerirsin yoksa önermezsin.
Heh değiştirdim ama dediğim gibi onlar sadece üç beş yazı dizisi ve içlerinden benim esas anlatmaya çalıştığım duygular çıkmıyor orada öyle demişim burada böyle demişim sonunda koyduğum bir emoji bile bütün yazının gidişatını değiştirebiliyor benim birine kızdığım veya birine birşey yaptığım yok orada senin okudukların sadece birkaç satır yazı ve çok kez yanlış anlaşabilinen birkaç kelime ile emoji ama mesela ünlem her zaman kızmak Değilde şaşırmak anlamındada kullanılıyor fakat çoğu zaman herkes kızmak anlamında anlıyor Umarım bu ve bundandonraki birçok yazım yanlış anlaşılmaz bir yanlışım varsada Özür dilerimÇok abartığını düşünüyorum, insanlar soru sorabilir burasıda onun için açılmış bir forum zaten 'Sen ciddimisin?' gibi ifadelere gerek yok.Önereceğin varsa önerirsin yoksa önermezsin.
yok bir kac tane buldum da nasi bir sekil alacagimi bilemedimIsıtıcı ped önermek diye birşey çok biryerde görmedim yazıcaksın internete ısıtıcı ped diye karşına çıkanlar arasından uygun fiyatlı bir tanesini alıcaksın
———— İyi Hobiler 🐜🙂
———— Yanlış anlaşıldıysam pardon 😓
Aşırı soğuk bir yerde yaşamıyorsanız veya sıcağı çok seven türlere bakmıyorsanız ısıtıcı pede ihtiyaç olduğunu düşünmüyorum.önerdiğini bir isitici ped var mi bunu al diyebilecegin
Ben kendim ısıtıcı tel aldım elektriçiden kendim yaptımönerdiğini bir isitici ped var mi bunu al diyebilecegin
kanka aslında ben daha alternatif bir mantık buldum istersen deneyebilirsinkarincalar icin isiticiyi nereden alabilirim guvenli bir internet sitesi var mi ve tam olarak ne yazinca cikiyor
Ben hobiye ara verdim besleniyorum besledigim zaman yapmıştım ama teşekkür ederim sizede iyi hobilerkanka aslında ben daha alternatif bir mantık buldum istersen deneyebilirsin
diğer arkadaşın dediği rezistans kabloyu köpük kutunun içinden geçirdim ve bunların istediğim sıcaklıkta çalışması için sistem yaptım kutunun içindeki sıcaklık 22 dereceye düşünce çalışıyor ve 24 dereceye geldiği zaman duruyor kablo soğuyana kadar içerisinin sıcaklığı 26 dereceye varıyor tam karıncalara göre
eğer elektrik işlerinden anlıyorsan bunu yap ama anlamıyosan internetten trendyol, Hepsiburada vb. satan yerlerden alabilirsin
İyi Hobiler
hiç uğraşmadan ilk 5 günde karanlık bir oda, ilk açtığım anda yumurta verdiklerini gördüm. Ne demek.Ben hobiye ara verdim besleniyorum besledigim zaman yapmıştım ama teşekkür ederim sizede iyi hobiler
Ne güzel hızlıca yumurta almışsın şartları iyi saglamissin umarım iscinde kısa sürede çıkarhiç uğraşmadan ilk 5 günde karanlık bir oda, ilk açtığım anda yumurta verdiklerini gördüm. Ne demek.
inşallahNe güzel hızlıca yumurta almışsın şartları iyi saglamissin umarım iscinde kısa sürede çıkar