Gecko için 5-10w civarı ısıtıcı ped arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz?
S snipe3 Yumurta Üye Katılım 28 Mar 2026 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 28 Mar 2026 #1 Gecko için 5-10w civarı ısıtıcı ped arıyorum ama hiç bir yerde bulamadım yardımcı olur musunuz? Moderatör tarafında düzenlendi: 29 Mar 2026
Winnie Yumurta Üye Katılım 18 Şub 2026 Mesajlar 14 Tepkime puanı 10 Salı saat 07:07'de #2 Ankara canlı Yemde ısıtıcı ped satılıyor diye biliyorum ancak kaç w olduğunu bilmiyorum hiç girip bakmadım.
Ankara canlı Yemde ısıtıcı ped satılıyor diye biliyorum ancak kaç w olduğunu bilmiyorum hiç girip bakmadım.
yağızalp Nanitik Üye Katılım 30 Ocak 2026 Mesajlar 395 Çözümler 3 Tepkime puanı 195 Salı saat 08:06'de #3 Winnie' Alıntı: Ankara canlı Yemde ısıtıcı ped satılıyor diye biliyorum ancak kaç w olduğunu bilmiyorum hiç girip bakmadım. Genişletmek için tıkla ... Evet ankara canlı yemde sürüngenler için termostatlı ısıtıcı pet var
Winnie' Alıntı: Ankara canlı Yemde ısıtıcı ped satılıyor diye biliyorum ancak kaç w olduğunu bilmiyorum hiç girip bakmadım. Genişletmek için tıkla ... Evet ankara canlı yemde sürüngenler için termostatlı ısıtıcı pet var