Isıtıcı Ped

lordqne

Yumurta
Üye
Karıncaların bir kısmını yatıracağım için 6 koloniyi yatıracağım.Ancak 7 koloniyi yatırmayacağım benim evimde düzenli olarak 25 derece olan hiç bir yer yok ısıtıcı ped alıp onla geçineceğim önerebileceğiniz pedler var mı ?
Üst limit:600tl

Adz94

Larva
Üye
Karıncaların bir kısmını yatıracağım için 6 koloniyi yatıracağım.Ancak 7 koloniyi yatırmayacağım benim evimde düzenli olarak 25 derece olan hiç bir yer yok ısıtıcı ped alıp onla geçineceğim önerebileceğiniz pedler var mı ?
Üst limit:600tl
Ankara Canlı Yem'den temin edebilirsin. Fiyatı 450 lira, kargo ile birlikte toplam 550 liraya geliyor.

Adz94

Larva
Üye
Deneyimledin mi?
Birde 50.25 çok büyük ben ne yapıcam o kadar şeyi.
Bu iyimidir sence bana 20 ye 15 ebatlarında lazım çünkü.
Ankara Canlı Yem'deki pedi bir başkası önermişti bana; büyük ve uygun fiyatlı olduğu için önermiştim.

Gönderdiğiniz ped ise bana pek güven vermedi. Soru-cevap kısmında da en düşük 35 derecede çalıştığı belirtilmiş, bu da karıncalar için fazla olabilir. Şöyle bir ürün buldum, buna da bakabilirsiniz.

lordqne

Yumurta
Üye
Ankara Canlı Yem'deki pedi bir başkası önermişti bana; büyük ve uygun fiyatlı olduğu için önermiştim.

Gönderdiğiniz ped ise bana pek güven vermedi. Soru-cevap kısmında da en düşük 35 derecede çalıştığı belirtilmiş, bu da karıncalar için fazla olabilir. Şöyle bir ürün buldum, buna da bakabilirsiniz.

Çok büyük olduğu için olmaz dedim alanım yeterli değil yoksa gayet iyi fiyatı var Ankara canlı yemdekinin peki katlayıp kullanabilir Eğer olursa onu kullanırım.

Adz94

Larva
Üye
Çok büyük olduğu için olmaz dedim alanım yeterli değil yoksa gayet iyi fiyatı var Ankara canlı yemdekinin peki katlayıp kullanabilir Eğer olursa onu kullanırım.
Pek bir fikrim yok ankara canlı yem'in canlı desteğine sorabilirsin.

Enesersoy45

Minör
Yardımsever
Tespit Uzmanı
Üye
Biraz rezistans teli, güçlü bile sayılmayacak bir adaptör, iki keçe parça ile kendi ısıtıcı pedinizi yapabilirsiniz. Rezistans teli için link vereyim. Direnci 48ohm/mdir bileşiğini mesaj sonuna eklerim. Chat gptden yardım alarak kaç metre tele kaç watt güç verip ne gibi bir sonuç alacağınızı hesaplatabilirsiniz. 5V 2A adaptör ve 30cm tel ile yalıtımlı alanda oldukça iyi iş çıkarttı.
Kırtasiyeye yolum düştüğünde keçe de alıp adam akıllı bir şeyler yapacağım.

Krom: 23.0-26.0

AIüminyum: 4,5-6,5

Demir: GeriKalanı

Maks. (devamlı) Çalışma Sıcaklığı: 1250°c

Özdirenç;(20°Cde): 1,42

Özgül Ağırlık ( g / cm3 ): 7,10

Isınma Isısı( KJ/m.h.0C): 46,1

Isı İletim Katsayısı(W/m°C): 16.0

Erime Noktası(Yaklaşık): 1500°C

GerilmeDirenci(N/mm2): 630-780

Manyetik Özellikler: Manyetik