Teşekkürler bugün şekerli su verdim. Fakat canlı yem alternatifleri vermek uygun olur mu?Düzelir, her gün şekerli su verin toparlarlar. Hafta da bir kez protein (sadece canlı yem) verin, yumurta üretimi başlayacaktır zamanla.
Rica ederim,bu alternatifler neler mesela? Bu arada koloninin cinsi nedir?Teşekkürler bugün şekerli su verdim. Fakat canlı yem alternatifleri vermek uygun olur mu?
Türü lasius nigerRica ederim,bu alternatifler neler mesela? Bu arada koloninin cinsi nedir?
Hayır bunlar işe yaramaz, şanslısınız lasius hızlı gelişen bir cinstir, yani toparlamaları düzenli bir bakımla uzun sürmez. Ancak bu biraz da size bağlı.Türü lasius niger
Alternatif olarak başka forumlarda kıyma, tavuk eti verenleri gormustum. Ben verdiğimde canlı yem veriyordum şuan elimde yok onun için alternatif olur mu diye sordum.
Cevaplarınız için teşekkür ederim, en kısa zamanda canlı yem edinecegim.Hayır bunlar işe yaramaz, şanslısınız lasius hızlı gelişen bir cinstir, yani toparlamaları düzenli bir bakımla uzun sürmez. Ancak bu biraz da size bağlı.
Canlı yem şart, eğer koloni de larva olsaydı saydığınız besinleri verin derdim. Ama daha eklembacaklı hemolenfini bile küçük bir miktar sindirebiliyorlarken saydığınız besinlerle çok şansınız yok. Canlı yem edinin ve bununla besleyin.