işçi sayısına göre Max boyutta outworld?

Gökdennz

Minör
Üye
Messor kolonime küçük bir formikaryum yaptım. Tüp ihtiyacından dolayı transfer etmek istiyorum yoksa tüpte rahatça bakıyorum. şu an 17 işçi sayımız var fakat pupa evresinde 16 ila 15 tane yumurta var onlar da çıktıktan sonra formikaryuma geçiş yapacağım. Bağlantı kuracağım outworldün boyutu max kaça kaç olmalı? Yaklaşık 30 işçi olduğunu var sayarsak.
IMG_20240613_124852_N.jpg
Ve bu boyuttaki formikaryum yeterli olur mu? Çok mu küçük?

BeyDiesT

Yumurta
Üye
bu büyüklükteki bir formikaryumun seni götüreceğini düşünüyorum. Hatasız şekilde kurulum yaparsan süper olur. Outworldlerine su kabı eklemeyi unutma :)

Gökdennz

Minör
Üye
bu büyüklükteki bir formikaryumun seni götüreceğini düşünüyorum. Hatasız şekilde kurulum yaparsan süper olur. Outworldlerine su kabı eklemeyi unutma :)
Outworld boyutu ne kadar olmalı hocam. Kurulumunu ve diğer dikkat etmen gereken şeyleri biliyorum. Bariyerim de dahil olmak üzere her şeyim hazır. Sadece boyut olarak nasıl bir kap kullanmam gerekiyor orda sıkıntım var.

BeyDiesT

Yumurta
Üye
bence formikaryumun 1.5 katı büyüklüğünde bir outworld yeterli olur. Zaten yemliği , suluğu sığsın ve birazda alan olsun onlara yeter.