İşçi ölümü

MustafaPX

Pupa
Üye
Yeni bir bariyer yaptım; ChatGPT'de görmüştüm: mısır nişastası + zeytinyağı. Dün yaptım ve bugün işçi ölümü oldu, iki kolonimde de 2 tane ama bariyere yapışmamış, öyle köşede duruyorlardı. Bir de "nanitik işçiler ömrü 1 ay" diye bir makale okudum. Doğru mu? Belki ondandır.

KingCat

Replete
Üye
Yeni bir bariyer yaptım; ChatGPT'de görmüştüm: mısır nişastası + zeytinyağı. Dün yaptım ve bugün işçi ölümü oldu, iki kolonimde de 2 tane ama bariyere yapışmamış, öyle köşede duruyorlardı. Bir de "nanitik işçiler ömrü 1 ay" diye bir makale okudum. Doğru mu? Belki ondandır.
Sadece bariyer hakkında konuşucam. Chatgpt den yardım almayın bana da böyle bir karışım dedi saçma bir şey oldu en iyisi pudra ve zeytinyağı karışımı.

Buğra_UnLucy

Nanitik
Üye
Hangi tür karıncalar?
Zeytinyağı akıp ona takılıp ölmüş olmasınlar.
Birkaç ay ömürleri vardır nanitiklerin.
Bariyer en iyi şekilde bebek pudrası ve zeytinyağı ile yapılır.

MustafaPX

Pupa
Üye
Hangi tür karıncalar?
Zeytinyağı akıp ona takılıp ölmüş olmasınlar.
Birkaç ay ömürleri vardır nanitiklerin.
Bariyer en iyi şekilde bebek pudrası ve zeytinyağı ile yapılır.
Aktı ama onlara yapişmamiş bence bir ay oldu ondandır.

Sadece bariyer hakkında konuşucam. Chatgpt den yardım almayın bana da böyle bir karışım dedi saçma bir şey oldu en iyisi pudra ve zeytinyağı karışımı.
Onunda söyledi ama başka ne kullanabilirim dedim mısır nişastası dedi ve mantıklı doğal madde zararı olmaz ve o kadar kötü tavsiyeler vermiyor bence.