Merhaba, 22 Temmuz Çarşamba günü bulduğum Tetramorium kraliçemde yumurta gördüm, fotoğrafını ekliyorum. Yumurtadan işçiye ne kadar sürede geçer? Teşekkürler.
Halen daha yumurta formundalar. 1.5-2 aya ilk işçileri görebilirsiniz.Merhaba, 22 Temmuz Çarşamba günü bulduğum Tetramorium kraliçemde yumurta gördüm, fotoğrafını ekliyorum. Yumurtadan işçiye ne kadar sürede geçer? Teşekkürler.
Bir sorum daha olacak: 2 aylığına köye gidiyorum ve bu süre boyunca hiç bakamayacağım kraliçeye. Tüpü su dolu, karanlık bir yere koyup öyle bırakacağım. Acaba bu şekilde sorun çıkar mı, döndüğümde kraliçeyi ve yumurtaları sağlıklı bulabilir miyim?Halen daha yumurta formundalar. 1.5-2 aya ilk işçileri görebilirsiniz.
2 ay uzun bir süre hocam mümkünse yanınızda götürün.Bir sorum daha olacak: 2 aylığına köye gidiyorum ve bu süre boyunca hiç bakamayacağım kraliçeye. Tüpü su dolu, karanlık bir yere koyup öyle bırakacağım. Acaba bu şekilde sorun çıkar mı, döndüğümde kraliçeyi ve yumurtaları sağlıklı bulabilir miyim?
Peki yolda bisey olurmu 1/1.5 saat uzaklıkta2 ay uzun bir süre hocam mümkünse yanınızda götürün.
İşçiler yaklaşık 45, 50 günde çıkarsa birşey olacağını sanmıyorum ama yanınızda götürseniz daha iyi olabilir başka faktörlere karşı erken müdahale edersiniz.Bir sorum daha olacak: 2 aylığına köye gidiyorum ve bu süre boyunca hiç bakamayacağım kraliçeye. Tüpü su dolu, karanlık bir yere koyup öyle bırakacağım. Acaba bu şekilde sorun çıkar mı, döndüğümde kraliçeyi ve yumurtaları sağlıklı bulabilir miyim?
Peki yolda bisey olurmu 1/1.5 saat uzaklıktaİşçiler yaklaşık 45, 50 günde çıkarsa birşey olacağını sanmıyorum ama yanınızda götürseniz daha iyi olabilir başka faktörlere karşı erken müdahale edersiniz.
Belki biraz strese girebilir ama birşey olacağını sanmıyorum iyi bir paketleme yaparsanız hiç birşey olmaz.Peki yolda bisey olurmu 1/1.5 saat uzaklıkta
Bildirim kadarıyla strese girince yumurtalarını yiyor birşey olurmuBelki biraz strese girebilir ama birşey olacağını sanmıyorum iyi bir paketleme yaparsanız hiç birşey olmaz.
Evet strese girerse yiyebilir ama bu yokluğunuzda oluşabilecek kötü bir olaydan daha iyidir ayrıca güzel bir paketleme yapıp sabitlerseniz yiyeceğini sanmıyorum benim Tetralarım yaklaşik 5 saatlik bir yolculuğu hasarsız atlatmıştı.Bildirim kadarıyla strese girince yumurtalarını yiyor birşey olurmu
Teşekkür ediyorum verdigin bilgiler icin yanıma alacağım.Evet strese girerse yiyebilir ama bu yokluğunuzda oluşabilecek kötü bir olaydan daha iyidir ayrıca güzel bir paketleme yapıp sabitlerseniz yiyeceğini sanmıyorum benim Tetralarım yaklaşik 5 saatlik bir yolculuğu hasarsız atlatmıştı.
Rica ederim.Teşekkür ediyorum verdigin bilgiler icin yanıma alacağım.