Hayır, her şey normal seyrindeydi. Sadece kontrol etmek amacıyla baktığımda öldüğünü fark ettim.Nanitik ölümü olabilirki bu normaldir. Normalde yaptığınız bakım dışında harici bir harakette bulundunuzmu?
İnternetten satın aldım, geleli neredeyse bir ay olacak. Geldiğinde toplam 9 işçisi vardı. Geldikten 3-4 gün sonra bir işçi sebepsiz yere öldü, bugün de bir tanesi daha öldü.Büyük ihtimal nanitik ölümü o zaman, ilk işçilerin ömrü daha kısa olabiliyor. Ne kadar oldu işçiler çıkalı?
O zaman bu ölümde normal denebilir. Zaten broodda pupalar da mevcut gördüğüm kadarıyla. Yani 2. jenerasyon işçiler de koloniye katılmak üzere. Bu işçilerin ömrü çok daha uzun olacaktır.İnternetten satın aldım, geleli neredeyse bir ay olacak. Geldiğinde toplam 9 işçisi vardı. Geldikten 3-4 gün sonra bir işçi sebepsiz yere öldü, bugün de bir tanesi daha öldü.
Şuan kontrol ettiğimde öldü dediğim işçi karınca tekrar canlanmış.Bu nasıl olabilir sizce?O zaman bu ölümde normal denebilir. Zaten broodda pupalar da mevcut gördüğüm kadarıyla. Yani 2. jenerasyon işçiler de koloniye katılmak üzere. Bu işçilerin ömrü çok daha uzun olacaktır.
Fotoğraflarda ölmüş gibi görünen bir işçi yok. Hangisini demiştiniz acaba?Şuan kontrol ettiğimde öldü dediğim işçi karınca tekrar canlanmış.Bu nasıl olabilir sizce?
5-6 saat civarı hareketsiz durdu ve sonrasında kontrol ettim canlanmış yani hepsi geziniyor.
İlk fotoğraftaki kraliçe karıncanın baş kısmının hemen önündeki karınca.Fotoğraflarda ölmüş gibi görünen bir işçi yok. Hangisini demiştiniz acaba?