Yüksek ihtimalle tür farkından dolayı savaşırlar.Merhabalar benim işçilerinin çıkmasına 4 5 gün kalan bir messor kraliçem var. İçine evdeki messor işçilerinden atsam nolur?
Türleri aynı olsa bile savaşırlar. Kraliçe işçi alma eğiliminde değil.Yüksek ihtimalle tür farkından dolayı savaşırlar.
Az önce bi denedim kraliçe korktu sonradan alışma gibi bi durum olurmuYüksek ihtimalle tür farkından dolayı savaşırlar.
Kabul edeceğini sanmıyorum. Pupaları riske atmaya değmez yapmayın.Az önce bi denedim kraliçe korktu sonradan alışma gibi bi durum olurmu
geri aldım ama kraliçe korktu biraz yumurtalarını falan yermiKabul edeceğini sanmıyorum. Pupaları riske atmaya değmez yapmayın.
ben eniyisi bi 3 4 gun ellemiyim çok strese girmesingeri aldım ama kraliçe korktu biraz yumurtalarını falan yermi
Çok fazla strese girdiyse yeme durumu var ama anlık bir olay olduğu için yiyeceğini sanmıyorum.geri aldım ama kraliçe korktu biraz yumurtalarını falan yermi
tamamdır zaten max 3 dk falan durdu içinde cevap için teşekkürlerÇok fazla strese girdiyse yeme durumu var ama anlık bir olay olduğu için yiyeceğini sanmıyorum.
Rica ederim, İyi hobiler.tamamdır zaten max 3 dk falan durdu içinde cevap için teşekkürler