Alman kurdu ve kelpie karisimi gibi duruyorPek bir alakası olmasa da belki bilen çıkar diye soruyorum acaba köpeğimin ırkı nedir?(pitbull rotweiller kırması olarak biliyoruz ama alman kurdu ve pitbull diyende oldu aklım karıştı)
Ekli dosyayı görüntüle 25033Ekli dosyayı görüntüle 25032
annesi pit onu biliyoruz sadece ve babası da rot du bildiğimiz kadarıyla ama onu anlayamadıkAlman kurdu ve kelpie karisimi gibi duruyor
Babasından emin değilseniz eğer o kelpie olabilir ya da anne babadan biri kırma olabilirannesi pit onu biliyoruz sadece ve babası da rot du bildiğimiz kadarıyla ama onu anlayamadık
muhtemelen önümüzdeki günlerde bir dna testi yaptıracağımBabasından emin değilseniz eğer o kelpie olabilir ya da anne babadan biri kırma olabilir
Babası da sizinle mi? Ve onun da fotoğrafı var mı acabamuhtemelen önümüzdeki günlerde bir dna testi yaptıracağım
şuan rotweiller olarak çipli babası ne çıkarsa yine ona göre tekrar çip taktıracağım
hayır maalesef ne anne ne baba bizimle annesi bir tanıdığımızın köpeği evden kaçıp çiftleşiyorBabası da sizinle mi?
Babasını bulabilseydiniz ona da dna testi yapardınız diye dedim, sorun yok. Test sonucunu atarsınızhayır maalesef ne anne ne baba bizimle annesi bir tanıdığımızın köpeği evden kaçıp çiftleşiyor
Kulak şeklini benzettim dikligi sizin cabanizla tek böyle olacağını sanmıyorum, ayrıca ağız ve gözlerini de benzettim daha önceden kelpie görmüştüm çünkü. Sadece tahminim tabii bukelpie deme sebebiniz sanırım kulaklar fakat pitlerde yavruyken genelde öyle oluyor diye biliyorum ki normalde dik değildi ben dik durması için çabaladım
annesi net şekilde pitbull daha önce gördüm anneyi ama baba kelpie olabilir belkiKulak şeklini benzettim dikligi sizin cabanizla tek böyle olacağını sanmıyorum, ayrıca ağız ve gözlerini de benzettim daha önceden kelpie görmüştüm çünkü. Sadece tahminim tabii bu
Evet o yüzden test yaparsanız bizim de merakımız geçer🙃annesi net şekilde pitbull daha önce gördüm anneyi ama baba kelpie olabilir belki
veterinerimiz o kadar geniş çaplı işlemler yapıyor mu öğrenip ayın 24 ünden sonra dönüş yaparım konuyaEvet o yüzden test yaparsanız bizim de merakımız geçer🙃
Köpekler yavruyken kulakları sarkık olur zaten. Pitbull ve kelpie yavruları da öyle zatenEkli dosyayı görüntüle 25035
burda daha küçük ve kulaklar sarkık
bu arada benim çabam şu şekildeydi kulağın dikleşmesi için flasterle bantlanıyor ve 2 gün sonra bant çıkarıldığında dik kulak kalıyorKöpekler yavruyken kulakları sarkık olur zaten. Pitbull ve kelpie yavruları da öyle zaten
bu arada benim çabam şu şekildeydi kulağın dikleşmesi için flasterle bantlanıyor ve 2 gün sonra bant çıkarıldığında dik kulak kalıyor
Anliyorum ama kalıcı çözüm olmaz bubu arada benim çabam şu şekildeydi kulağın dikleşmesi için flasterle bantlanıyor ve 2 gün sonra bant çıkarıldığında dik kulak kalıyor