Hocam iki tarantula arasında çok fark var tavsiyem araştırıp size en uygun olanını seçmeniz.Hocam 2 Tarantula arasında kararsız kaldım sizce l3 albo mu yoksa l5 İncei gold mu fikirlerinizi bekliyorum
Doğrudur hoca biraz araştırdım tabi ama yine de sormak istedim yapılamayacak bir şey değil ama İncei gold daha çok ağ muhabbeti olduğu için dikkatimi çekti fazla mı hareketliHocam iki tarantula arasında çok fark var tavsiyem araştırıp size en uygun olanını seçmeniz.
Yeni başladıysanız albo öneririm.
Şahsi fikrim incei gold olacaktır. Beslerken çok çok daha keyif alabilirsin.Hocam 2 Tarantula arasında kararsız kaldım sizce l3 albo mu yoksa l5 İncei gold mu fikirlerinizi bekliyorum
Peki çok hareketli miŞahsi fikrim incei gold olacaktır. Beslerken çok çok daha keyif alabilirsin.
Kesinlikle. Handlingde ani hızlanma gibi durumlarla karşılaşabilirsiniz. Ama gerek yuva yapısı gerek yoğun ağ örücü olması bence onu albodan çok çok daha zevkli bir tür yapıyor.Peki çok hareketli mi
İncei gold bence de çok daha keyifli olacaktır.Hocam 2 Tarantula arasında kararsız kaldım sizce l3 albo mu yoksa l5 İncei gold mu fikirlerinizi bekliyorum